AK Parti'den emeklileri sevindirecek haber geldi! Çalışmalar tamamlandı! İşte ayrıntılar

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, milyonlarca emekliyi sevindirecek haberi açıkladı. Güler, "Gerekli çalışmaları tamamladık ve emeklilerin gelirlerini artıracağız" dedi.

AK Parti'den emeklileri sevindirecek haber geldi! Çalışmalar tamamlandı! İşte ayrıntılar

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, il ve ilçe teşkilatları yoğun bir saha çalışması içerisine girdi. Gelenekselleşen 'Şehir Buluşmaları' etkinliğine ev sahipliği yapmak üzere, ağustos ayının başlamasıyla birlikte harekete geçildi.

AK Parti Grup Başkanı ve aynı zamanda Sivas Milletvekili olan Abdullah Güler, 2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Erzincan'a ziyaret gerçekleştirdi.

Erzincan'daki bu önemli etkinlikte konuşan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti'den emeklileri sevindirecek haber geldi! Çalışmalar tamamlandı! İşte ayrıntılar - Resim : 1

EMEKLİLERİ SEVİNDİRECEK HABER

Güler, özellikle emeklileri ilgilendiren konularda detaylar sundu.

Abdullah Güler, gelecek süreçte de dengeli ve sıkı mali politikaları koruyarak, çalışanların ve emeklilerin gelir seviyelerini artırıcı önlemleri hayata geçireceklerini vurguladı. Aynı zamanda özlük haklarını düzenlemeye yönelik adımlar atacaklarını belirtti ve halka hizmet etmenin önemine vurgu yaptı.

Güler, salgın döneminin etkisiyle tedarik zincirlerinde bozulmalar yaşandığını, enerji maliyetlerinin arttığını ve bazı ham maddeler ile ara mamullere erişimde zorluklar olduğunu ifade etti. Bu durumun fiyat artışlarına yol açtığını belirterek, bu konuda da gerekli çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

Güler, enflasyonu tek haneli rakamlara indirmeyi hedeflerini belirterek, "Hem bütçe imkanlarını hem enflasyonla mücadeleyi hem de fiyat istikrarını sağlayacak her türlü tedbiri aldı. Yasal düzenleme noktasında bizler mecliste her türlü çalışmayı yürütüyoruz. İnşallah önümüzdeki bir kaç yıl sonra enflasyonu tek haneli rakamlara indirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Güler aynı zamanda ihracat rakamlarının şu an itibarıyla 250 milyar dolar olduğunu ifade ederek hedeflerinin 350 milyar dolara ulaştırmak olduğunu söyledi.

Etiketler: emekli, zam, maaş