Aile dizisinin Yağmur'u Yüsra Geyik kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin Yağmur'unu kim oynuyor? Yağmur'un mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Aile dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Yüsra Geyik, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. 21 Haziran 1990’da Samsun’da doğan Yüsra Geyik, İstanbul Kültür Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü mezunudur. Çocuk yaşlardan itibaren tiyatro ile tanışan Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisindeki Zeliş karakteri ile ünlenmiştir.

Aile dizisinin Yağmur'u Yüsra Geyik kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin Yağmur'unu kim oynuyor? Yağmur'un mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı Aile dizisinde psikolog Devin’in kardeşi Yağmur Akın’ı canlandıran Yüsra Geyik, izleyicilerin ilgisini çekiyor. Peki, Aile’nin Yağmur’u Yüsra Geyik kimdir?

Aile dizisinde Yağmur karakterini kim oynuyor?

Aile dizisinde Yağmur karakterini Yüsra Geyik canlandırmaktadır.

Aile dizisinin Yağmur'u Yüsra Geyik kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin Yağmur'unu kim oynuyor? Yağmur'un mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Yüsra Geyik kimdir?

Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun’da doğdu. İlkokul çağında ailesiyle birlikte taşındığı İstanbul’da tiyatro kurslarına gitti. İstanbul Kültür Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü’nden mezun oldu.

Aile dizisinin Yağmur'u Yüsra Geyik kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin Yağmur'unu kim oynuyor? Yağmur'un mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Yüsra Geyik'in hayat hikayesi

Çocuk yaşlardan itibaren tiyatro ile tanışan Yüsra Geyik, henüz 13 yaşındayken Hayat Bilgisi dizisinde yer aldı. Daha sonra Yabancı Damat, Nehir, Afacanlar Kampı, Kin ve Gül gibi dizilerde rol aldı. 2006-2021 yılları arasında Arka Sokaklar dizisinde Zeliha Çoban ya da Zeliş olarak tanındı. Bu rolle geniş bir hayran kitlesi edindi. 2021 yılından itibaren Camdaki Kız dizisinde Muzo’nun sevgilisi Melisa karakterini canlandırdı. 2023 yılında ise Aile dizisinde Yağmur Akın rolüne hayat verdi. Bu rolle de dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca Bozkır dizisine 2. sezonda dahil olan Yüsra Geyik, çırılçıplak soyunarak dans ettiği sahneyle gündem oldu. Yüsra Geyik, aynı zamanda sinema filmlerinde de rol aldı. Bebek Geliyorum Demez ve Garip Bülbül Neşet Ertaş filmlerinde oynadı. Yüsra Geyik, tiyatro çalışmalarını da sürdürmektedir.

Aile dizisinin Yağmur'u Yüsra Geyik kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin Yağmur'unu kim oynuyor? Yağmur'un mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 3

Aile’nin Yağmur’u Yüsra Geyik kaç yaşında?

Yüsra Geyik 33 yaşındadır.

Aile’nin Yağmur’u Yüsra Geyik hangi dizilerde oynadı?

 Yüsra Geyik Hayat Bilgisi, Yabancı Damat, Nehir, Afacanlar Kampı, Kin ve Gül, Arka Sokaklar, Camdaki Kız, Bozkır ve Aile dizilerinde oynadı.

Aile’nin Yağmur’u Yüsra Geyik hangi üniversiteden mezun oldu?

Yüsra Geyik İstanbul Kültür Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü’nden mezun oldu.