Aile dizisinin Turgut'u Abdurrahman Yunusoğlu kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin Turgut'u kim oynuyor? Turgut'un mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Aile dizisi, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı bir dram dizisidir. Dizide Aslan Soykan’ın adamı olan Turgut karakterini canlandıran Abdurrahman Yunusoğlu ise dikkat çeken isimlerden biridir. Peki Aile dizisinin Turgut'u Abdurrahman Yunusoğlu kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin Turgut'u kim oynuyor? Turgut'un mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? İşte oyuncunun hayat hikayesi…

Aile dizisinin Turgut'u Abdurrahman Yunusoğlu kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin  Turgut'u kim oynuyor?  Turgut'un mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Show TV’nin sevilen dizisi Aile, her hafta izleyicileri ekran başına kilitleyen bir yapım olarak devam ediyor. Dizide Soykan ailesinin lideri Aslan’ın (Kıvanç Tatlıtuğ) psikolog Devin (Serenay Sarıkaya) ile tanışmasıyla başlayan olaylar anlatılıyor. Aslan’ın yanında çalışan ve ona sadık olan Turgut karakteri ise oyunculuğuyla beğeni topluyor. Peki Aile dizisindeki Turgut kimdir, gerçek adı nedir? Turgut karakterine hayat veren Abdurrahman Yunusoğlu’nun biyografisi merak ediliyor.

Aile dizisi Turgut kimdir?

Aile dizisi Turgut, Aslan Soykan’ın adamı olan bir karakterdir. Turgut karakterini Abdurrahman Yunusoğlu canlandırmaktadır.


Abdurrahman Yunusoğlu kaç yaşında?

Abdurrahman Yunusoğlu 1983 yılında doğmuştur. Oyuncu 40 yaşındadır.

Aile dizisinin Turgut'u Abdurrahman Yunusoğlu kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin  Turgut'u kim oynuyor?  Turgut'un mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1
Abdurrahman Yunusoğlu nereli?

Abdurrahman Yunusoğlu aslen Şanlıurfalıdır. Annesi Giresunludur. Oyuncu İstanbul’da doğmuştur ve yaşamaktadır.


Abdurrahman Yunusoğlu hangi dizilerde oynadı?

Abdurrahman Yunusoğlu Kuzey Güney, Atçalı Kel Mehmet, Ezra, Medcezir, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Babil, Saygı, Oğlum, Etkileyici gibi sinema ve televizyon projelerinde rol almıştır. Şu anda Aile dizisinde Turgut karakterini oynamaktadır.


Abdurrahman Yunusoğlu evli mi?

Abdurrahman Yunusoğlu evli ve bir çocuk babasıdır. Oyuncunun eşi Ayşe Yunusoğlu’dur. Oyuncunun oğlunun adı ise Ali Efe’dir.

Abdurrahman Yunusoğlu kimdir?

Abdurrahman Yunusoğlu, 1983 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Şanlıurfalı olan oyuncunun annesi Giresunludur. Liseden mezun olduktan sonra dokuz yıl bir firmada çalışmıştır. Sonra masa başı işinden sıkılarak taksiciliğe başlamıştır. Taksicilik yaparken Fırat Çelik tarafından fark edilerek tiyatro oyunları, sinema filmleri ve dizilerde oynamaya başlamıştır. Craft Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Aile dizisinin Turgut'u Abdurrahman Yunusoğlu kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin  Turgut'u kim oynuyor?  Turgut'un mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Hangi dizilerde rol aldı?

Abdurrahman Yunusoğlu, ilk olarak 2012-2013 yıllarında Kuzey Güney dizisinde rol almıştır. Bu dizide de Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte çalışmıştır. Daha sonra Atçalı Kel Mehmet, Ezra, Medcezir, Bu Şehir Arkandan Gelecek gibi sinema ve televizyon projelerinde yer almıştır. 2020 yılında Babil dizisinde Saffet karakterini canlandırmıştır. 2021-2023 yıllarında Saygı, Oğlum, Etkileyici gibi yapımlarda rol almıştır. Şu anda Aile dizisinde Turgut karakterini oynamaktadır.

Abdurrahman Yunusoğlu'nun Özel hayatı

Abdurrahman Yunusoğlu, evli ve bir çocuk babasıdır. Oyuncunun eşi Ayşe Yunusoğlu’dur. Oyuncunun oğlunun adı ise Ali Efe’dir. Oyuncu, sosyal medya hesabından ailesiyle ilgili paylaşımlar yapmaktadır.