Aile dizisinin Aslan'ı Kıvanç Tatlıtuğ kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin Aslan'ını kim oynuyor? Aslan'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Show TV’nin yeni dizisi Aile, izleyicilerden büyük ilgi görüyor. Dizinin başrolünde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, Aslan Soykan karakteriyle ekranlara dönüş yaptı. Peki, Aile dizisinin Aslan’ı Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? İşte ünlü oyuncunun hayat hikayesi.

Aile dizisinin Aslan'ı Kıvanç Tatlıtuğ kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin Aslan'ını kim oynuyor? Aslan'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Tatlıtuğ, 2021 yılında Show TV’de yayınlanmaya başlayan Aile adlı dizide Aslan Soykan karakterini canlandırıyor. Dizide, varlıklı bir ailenin başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönleri ele alınıyor.

Aile dizisinin Aslan'ı kimdir? Kim oynuyor?

Aile dizisinde Aslan karakterini Kıvanç Tatlıtuğ canlandırmaktadır.

Aile dizisinin Aslan'ı Kıvanç Tatlıtuğ kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin Aslan'ını kim oynuyor? Aslan'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983’te Adana’da doğdu. Baba tarafından Arnavut ve Boşnak, anne tarafından ise Edirneli kökenlidir. Çocukluğunda basketbola ilgi duyan Tatlıtuğ, çeşitli kulüplerde oynadı. Ülkerspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımlarda forma giydi. Ancak bir antrenman sırasında sakatlanmasıyla basketbol kariyeri sona erdi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un hayat hikayesi

Tatlıtuğ, mankenlik kariyerine annesinin bir marketin camında gördüğü ilan sayesinde başladı. 2002 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve birinci oldu. Aynı yıl Best Model of the World yarışmasını da kazanarak uluslararası alanda tanındı. Fransız mankenlik ajansı Success’ten gelen teklifle Paris’e yerleşti ve 1,5 yıl orada yaşadı. Tatlıtuğ, oyunculuğa ilk adımını 2005 yılında Gümüş dizisiyle attı. Songül Öden ile başrolü paylaştığı dizide Mehmet Şadoğlu karakterini canlandırdı. Dizinin Arap ülkelerinde de yayınlanmasıyla Tatlıtuğ, Ortadoğu’da büyük bir hayran kitlesi edindi. Daha sonra Menekşe ile Halil dizisinde Halil Tuğlu karakterine hayat verdi. Tatlıtuğ’un kariyerindeki en büyük çıkış ise 2008-2010 yılları arasında Beren Saat ile başrolünü paylaştığı Aşk-ı Memnu dizisinde oldu. Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından uyarlanan dizide Behlül Haznedar karakterini canlandıran Tatlıtuğ, Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Tatlıtuğ, 2010 yılında Ezel dizisinde Sekiz karakterini canlandırarak konuk oyuncu olarak yer aldı. 2011-2013 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Kuzey Güney adlı dizide Buğra Gülsoy ile birlikte başrolü paylaştı. 2013’te Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği Kelebeğin Rüyası adlı filmde Mert Fırat ile başrolleri paylaştı.

Aile dizisinin Aslan'ı Kıvanç Tatlıtuğ kimdir, kaç yaşında? Aile dizisinin Aslan'ını kim oynuyor? Aslan'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Tatlıtuğ, 2014-2015 yılları arasında Farah Zeynep Abdullah ile başrolünü paylaştığı Kurt Seyit ve Şura adlı dizide Kurt Seyit karakterini canlandırdı. 2016-2017 yılları arasında Tuba Büyüküstün ile başrolünü paylaştığı Cesur ve Güzel adlı dizide Cesur Alemdaroğlu karakterini canlandırdı. Tatlıtuğ, 2018-2019 yılları arasında Elçin Sangu ile başrolünü paylaştığı Çarpışma adlı dizide Kadir Adalı karakterini canlandırırken; 2020-2021 yılında Netflix’te yayınlanan Bir Denizaltı Hikayesi adlı mini dizide Arman Alçak karakterine hayat verdi. Tatlıtuğ, 2021 yılında Show TV’de yayınlanmaya başlayan Aile adlı dizide Aslan Soykan karakterini canlandırıyor. Dizide, varlıklı bir ailenin başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönleri ele alınıyor.

Tatlıtuğ, 2016 yılında modacı Başak Dizer ile Paris’te evlendi. Çiftin 2020 yılında Kurt Efe adında bir oğlu dünyaya geldi.