Aile 16.bölüm fragmanı : Devin kafa attı! Domba transfer! Bedri geldi

'Show TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Aile, yeni sezonun yeni bölümü heyecan dolu anlar yaşattı. Aile 16. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Aile dizisinin yeni bölümüne dair ipuçlarının yer aldığı fragman ve diğer detaylar

Sitene Ekle

Aile 16.bölüm fragmanı izle: Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Aile'nin yeni sezonu ilk bölüm heyecan dolu sahneleriyle en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı.. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı bu yapım, değişik konusu ve güçlü kadrosuyla her daim ilgi odağı olmuştur. Dizinin final sahnesiyle birlikte, hayranlarını yeni bölüm heyecanıyla sardı. Aile dizisinin yeni bölümünü merak eden hayranları 16.bölüme dair ipuçlarının yer aldığı fragmanı araştırıyor. Peki, Aile yeni bölüm ne zaman başlayacak ve 16.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte bu soruların yanıtları.

AİLE DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN SAAT KAÇTA? 

Aile dizisi, yeni bölümüyle 17 Ekim Salı 20:00'da Show TV'de .

AİLE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Aile'nin 16.bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanın aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

AİLE DİZİSİ YENİ SEZONA 2 BOMBA TRANSFER

Başarılı senarist Hakan Bonomo'nun kaleminden çıkan "Aile" dizisi, bu nedenle 18 Eylül'de çekimlere başlayacak. Her şey yolunda giderse dizi ekim ayının ilk haftası izleyiciyle buluşacak. Dizi başlangıçta Kıvanç Tatlıtuğ'un isteğiyle 30 bölüm olarak planlanmıştı. Ancak çok sevilince geçen sezon 13. bölümde yaz tatili arası vermişti. Dizinin kalan 17 bölümünün uzatılıp uzatılmayacağı, reyting performansına göre karar verilecek. 2. sezonuna yeni oyuncuların da katılacağı ekibe, Cihan Soykan (Nejat İşler) için güçlü bir partner olan Serap karakteri dahil oldu.