AFAD ve Kandilli son dakika olarak geçti Malatya Battalgazi bu sefer 4.1 şiddetinde depremle sarsıldı!

Son dönemde üst üste yaşanan yoğun bir deprem fırtınası yaşayan Malatya bir kere daha sarsıldı. 31 Ekim 2022 Malatya'da deprem mi oldu, depremin şiddeti kaç, merkez üssü neresi?

AFAD ve Kandilli son dakika olarak geçti Malatya Battalgazi bu sefer 4.1 şiddetinde depremle sarsıldı!

Pek çok yerleşim yeri aktif fay hattı üzerinde yer alan Türkiye ne yazık ki her gün yeni bir deprem haberi ile sarsılmaya devam ediyor. Son dönemde adeta büyük bir deprem fırtınası yaşayan ve peş peşe sarsıntılar yaşayan Malatya bir kere daha sarsıldı. 

Yaşanan deprem haberi Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) deprem dairesi tarafından son dakika olarak geçildi. AFAD deprem dairesi tarafından son dakika olarak haber ajanslarına geçilen bilgi ile bir kere daha yeni deprem yaşandığını duyurdu. 

MALATYA'DA DEPREM Mİ OLDU, 31 EKİM 2022 SON DAKİKA DEPREM HABERİ! 

Yeni deprem haberleri ne yazık ki gelmeye devam ederken bu haberlerden biri de Malatya için verildi. Bir süredir peş peşe yaşanan depremler nedeniyle gündemde yer alan Malatya'da bu sefer Battalgazi ilçesinde saat 21.34'te 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

AFAD ve Kandilli son dakika olarak geçti Malatya Battalgazi bu sefer 4.1 şiddetinde depremle sarsıldı! - Resim : 1

AFAD tarafından yapılan açıklamada depremin olduğu saat 22:16 olarak ilan edilirken depremin merkez üssü Pütürge Malatya Battalgazi olarak belirtildi. Yerin 5,14 km derinliğinden meydana gelen deprem bir kere daha Malatyalıların panik ve korku yaşamasına neden oldu. Gelen ilk bilgilere göre olumsuz bir durum yaşanmadığı ve deprem nedeni ile yaralanan kişi ya da yıkılan, hasar gören bir yapı olmadığı duyuruldu. Deprem sonrasında yaşanan panik kısa sürede sona ererken sosyal medyada yapılan paylaşımları ile Malatyalılar üst üste yaşanan depremler nedeniyle yaşadıkları tedirginliği ifade ettiler.