Acun Ilıcalı Paraya Kıydı! Masterchef Yarışmacılarının Kaldığı Ev Ortaya Çıktı! ''Keyifler Yerinde..

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef'te yarışmacıların kaldığı ev gündem oldu. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yarışmacılar için hazırladığı o ev sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Masterchef evi nerede? Masterchef yarışmacıları nerede kalıyor? Masterchef yarışmacılarının evi nerede? İşte detaylar...

Acun Ilıcalı Paraya Kıydı! Masterchef Yarışmacılarının Kaldığı Ev Ortaya Çıktı! ''Keyifler Yerinde..

TV ekranlarının en çok izlenen yarışması Masterchef'te yarışmacılar şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele ederken yarışmacıların kaldığı ev gündem oldu. TV8 ekranlarına damga vuran ve yayınlandığı her sezon reyting rekorları kıran Masterchef yeni sezonuyla heyecanı doruklara çıkarmayı başardı. Şampiyonluk için tüm yeteneklerini sergilemeye çalışan yarışmacılar ana kadroya girebilmek için yarışmaya devam ederken yarışmacıların kaldığı ev ortaya çıktı. Peki Masterchef evi nerede? Masterchef yarışmacıları nerede kalıyor? Masterchef yarışmacılarının evi nerede?

Yayınlandığı her sezon ekrana damga vura<n ve izleyicileri TV ekranına kilitlemeyi başaran Masterchef'te yarışmacıların kaldığı ev gündeme geldi. Ekranların en çok izlenen yemek yarışması Masterchef'te yarışmacıların kaldığı ev gündeme bomba gibi düşerken pek çok kişi o evi merak etti. 

Masterchef Yarışmacılarının Kaldığı Ev Nerede?

Her sezon olduğu gibi bu sezonda ekranlara gelen ve jüri koltuğunda Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın oturduğu Masterchef 2022 tüm hızıyla devam ediyor. Elemelerin yavaş yavaş yapıldığı Masterchef'te yarışmacılar ana kadroya girebilmek için ellerinden geleni yapıyor. 

Birbirinden yetenekli yarışmacıyı bir araya getiren Masterchef bu sezonda şampiyonu belirleyecek. Şimdiden ekrana damga vuran Masterchef'te yarışmacılar belli bir sürede şeflerin istediği yemeği yapmaya çalışırken heyecan doruk noktasına ulaşmaya devam ediyor. 

Masterchef Yarışmacıları Nerede Kalıyor?

Hem kadın hem de erkekler için olmak üzere iki ayrı villanın yarışmacılara tahsis edildiği Masterchef'te gündeme gelen konu bu defa yarışmacılar değil ev oldu. Yarışmanın başladığı noktadan bitiş sürecine dek yarışmada bulunan tüm yarışmacılar bu villada konaklama sağlıyor. 

Bölümlerin çekileceği sırada Masterchef stüdyosuna giden yarışmacılar daha sonra Acun Ilıcalı'nın kiralamış olduğu villada konaklıyor. Acun Ilıcalı'nın kadın yarışmacılar için ayrı erkek yarışmacılar için ayrı tuttuğu villa gündem olurken sosyal medya kullanıcıları ''ben olsam elenmek beni de üzerdi. mis gibi hayat.'' yorumunda bulundu.