Acun Ilıcalı ile sevgilisi Çağla Altunkaya'nın nasıl tanıştığı ortaya çıktı! Meğer çalışanı olmak için başvuru yapmış!

Bir süredir birliktelik yaşayan ve geçtiğimiz günlerde ayrıldıkları iddia edilen Acun Ilıcalı ile Çağla Altunkaya çiftinin tanışma hikayesi ortaya çıktı. Basından uzak bir hayat sürdürmeye gayret eden Altunkaya’nın, Ilıcalı’nın ekibine dahil olmak için başvuru yaptığı öğrenildi. İşte ünlü çiftin tanışma hikayesine ilişkin ayrıntılar…

Acun Ilıcalı ile sevgilisi Çağla Altunkaya'nın nasıl tanıştığı ortaya çıktı! Meğer çalışanı olmak için başvuru yapmış!

Ekranların sevilen muhabirlerinden biri iken bir anda yükselen ve geçtiğimiz yıllarda satın almış olduğu Tv8 kanalından sonra “medya patronu” olarak anılmaya başlanan Acun Ilıcalı, kariyerinde elde ettiği başarılar ile olduğu kadar özel hayatı ile de gündemde kalmaya devam ediyor.

İngiltere’nin Hull City takımını satın aldıktan sonra yatırımlarını çok farklı değerlendirmeye başladığı öğrenilen Acun Ilıcalı, yıllar önce henüz eski eşi Zeynep Yılmaz ile evli iken “Var Mısın Yok Musun?” isimli yarışma programına katılan Şeyma Subaşı ile yasak aşk yaşamaya başladı. O dönemlerde oldukça eleştirilen ve magazin sayfalarından eksik olmayan Ilıcalı, bir süre sonra boşandı ve evlilik dışı çocuk sahibi de olduğu Şeyma Subaşı ile hayatını birleştirdi.

Şeyma Subaşı ile birçok “zorluğu” atlatan ve sonunda da muradına eren Acun Ilıcalı, evliliğini uzun bir süre devam ettiremedi ve kızının annesi Şeyma Subaşı’dan boşandı. Boşandıktan sonra sıklık ile nafaka konuları ile gündeme gelen Acun Ilıcalı, ekran önü ve arkasında başarılarını sürdürmeye devam etti.

Yaklaşık iki yıldır magazin kameralarından uzak bir ilişki sürdüren Acun Ilıcalı, sevgilisi Çağla Altunkaya ile mutlu olduğunu her fırsatta dile getirdi. Hakkında çok da fazla bir şey bilinmeyen Çağla Altunkaya’nın, Acun Ilıcalı’nın hayatına nasıl girdiği ortaya çıktı.

TANIŞMA HİKAYELERİ ORTAYA ÇIKTI!

Acun Ilıcalı ile sevgilisi Çağla Altunkaya'nın nasıl tanıştığı ortaya çıktı! Meğer çalışanı olmak için başvuru yapmış! - Resim : 1

Bir süredir birlikte olan Çağla Altunkaya ile Acun Ilıcalı, gözlerden uzak sürdürdükleri ilişkileri ile dikkat çekmeye devam ediyor. İkilinin nasıl tanıştığı şimdiye kadar gizemini korurken, bugün konuya ilişkin bir gelişme yaşandı. Hemşirelik mezunu olan Çağla Altunkaya’nın Survivor’ın sağlık ekibine katılmak için Acun Medya’ya iş başvurusunda bulunduğu ve ikilinin böylelikle de yakınlaştığı öğrenildi.

AYRILDIKLARI İDDİA EDİLDİ!

Gittiği her yere sevgilisini de götüren Acun Ilıcalı, son dönemlerde katıldığı organizasyonlarda tek başına görüntülendi. Bu durum ikilinin ayrıldıklarına yönelik iddiaların ortaya atılmasına sebep oldu.

AYRILIK YOK!

Geçtiğimiz günler Instagram hesabından fotoğraflar paylaşan Cemal Canseven, Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya’nın da mekanda olduğunu gösterdi. Böylelikle ayrılık iddiaları yalanlanmış oldu.