A101, BİM, ŞOK Market Yoğurt Fiyatları Ne Kadar?

Yoğurt fiyatları 3 büyük market zincirinde avantajlı fiyatlarla satışa sunulmaya devam ediyor. Bim, A101 ve Şok marketlerde geçerli indirim fırsatları kapsamında Birşah, Dost, Sütaş, Mis ve İçim yoğurt fiyatlarını sizler için araştırdık…

A101, BİM, ŞOK Market Yoğurt Fiyatları Ne Kadar?

Sofraların vazgeçilmez lezzetlerinden yoğurt, son dönemde marketlerde fiyatı artan ürünler arasında yer alıyor. Uygun fiyatlarla market alışverişimi yapmak isteyenler ise zincir marketlerin avantajlı aktüel fırsatlarından yararlanarak avantaj elde etmeleri mümkündür. Yoğurt fiyatlarında görülen indirimlerden yararlanarak A101, Bim ve Şok marketlerin aktüel fırsatları ile market sepetlerini doldurabilirsiniz. Önde gelen yoğurt markalarında cazip fiyatlar duyuruldu.

Bim Yoğurt Fiyatları Ne Kadar?

Türkiye’nin önde gelen ucuzluk market zincirlerinden biri olan Bim, her Salı ve Cuma gününe özel aktüel fırsatlarını duyurmaya devam ediyor. Bim market tarafından duyurulan güncel aktüel fırsatlarında ise yoğurt fiyatlarına da yer verildi. Yoğurt satın almak için en avantajlı fiyatlardan yararlanmak isteyenler için İçim Yarıım Yağlı Yoğurt 3 KG fiyatı 44,50 TL olarak duyuruldu.

Şok Yoğurt Fiyatları Ne Kadar?

A101, BİM, ŞOK Market Yoğurt Fiyatları Ne Kadar? - Resim : 1

Şok marketlerde haftanın avantajlı ürünleri arasında yoğurtlar ilk sırada yer aldı. Birçok farklı markada görülen avantalı fiyatlar sayesinde vatandaşların rahatça market alışverişlerini yapmaları sağlanacak. Mis, İçim yoğurtlarda geçerli cazip fiyatlar dikkat çekti. Buna göre Şok marketlerde satılan yoğurt fiyatları kısaca şöyle:

  • Mis Homojen Yoğurt 3 KG – 42,50 TL
  • İçim Organik Yoğurt 750 G – 23,90 TL
  • Mis Doğal Yoğurt 2 KG – 28,90 TL
  • Mis Yarım Yağlı Yoğurt 2500 G – 30,50 TL
  • Mis Kaymaklı Tava Yoğurt 1500 G – 29,90 TL  

A101 Yoğurt Fiyatları Ne Kadar?

A101 markette yoğurt fiyatlarında avantajlar devam ediyor. Vatandaşların her hafta aktüel ürün fırsatları ile cazip fiyatlı alışveriş yapmalarına imkan veren A101, yoğurt ihtiyaçlarında da vatandaşların tercih ettiği marketler arasında ilk sıralarda yer alıyor. A101 marketlerde geçerli olmak üzere Birşah Yoğurt 3 KG fiyatı 39,50 TL ile satışa sunuluyor. Uygun fiyat avantajlarından yararlanarak vatandaşların mutfak alışverişlerini aktüel fırsatlar ile uyguna getirmeleri sağlanıyor.  

Etiketler: bim, şok, yoğurt fiyatları