A101, BİM, ŞOK Market Bebek Bezi Fiyatları Ne Kadar?

A101, Bim ve Şok marketlerde haftanın fırsatları devam ediyor. En uygun fiyat fırsatları ile bebek bezi satın almak isteyenler için avantajlı fiyatlar duyuruldu! Bim, A101 ve Şok market bebek bezi fiyatları hakkında detaylara yazımızdan ulaşabilirsiniz.

A101, BİM, ŞOK Market Bebek Bezi Fiyatları Ne Kadar?

Hayat pahalılığının artmasının ardından market fiyatlarında da yeni zamlar görülmeye başladı. Son dönemde artan enflasyon ve döviz kurundaki ataklar sonrasında fiyatı en çok artan ürünlerden biri de bebek bezleri oldu. Önde gelen zincir marketlerde ise bebek bezlerinde indirim avantajları duyurulmaya başladı. En uygun fiyat avantajları ile Bim, Şok ve A101 marketlerden bebek bezi satın almak isteyenler için Sleppy, Molfix, Prima, Soffio gibi bebek bezi markalarının indirim avantajları devam ediyor.  

Bim Bebek Bezi Fiyatları Ne Kadar?

Bim Salı aktüel ürünler fırsatları kapsamında bebek bezlerinde de indirimler görülmeye başladı. Önde gelen bebek bezi markalarından Molfix bebek bezlerinde avantajlı fiyatlar görüldü. Aktüel ürünler kataloğuna göre Bim bebek bezi fiyatları ise şöyle:

  •          Molfix Bebek Bezi Ultra Fırsat Paketleri – 149 TL

A101 Bebek Bezi Fiyatları

A101, BİM, ŞOK Market Bebek Bezi Fiyatları Ne Kadar? - Resim : 1

Anne ve bebek ürünleri arasında A101 market indirimleri devam ediyor. Bu kapsamda bebek bezlerinde duyurulan indirim fırsatları ise dikkat çekti. Türkiye’nin her şehrinde ve ilçesinde avantajlı market fiyatları ile hizmet veren A101 marketlerde bebek bezlerinde indirim olanakları devam ediyor. A101 bebek bezi fiyatlarından bazıları ise şöyle:

  •          Soffio Bebek Bezi No: 4 Maxi 9 Adet – 18,95 TL
  •          Soffio Bebek Bezi No: 6 XL 20 Adet – 49,90 TL
  •          Molfix Bebek Bezi No: 6 XL 17 Adet – 84,90 TL
  •          Sleppy Sensitive Bebek Bezi No: 1 Yeni Doğan 40 Adet – 84,90 TL

Şok Market Bebek Bezi Fiyatı Ne Kadar?

Şok market zincirlerinde haftanın öne çıkan indirim fırsatları arasında bebek bezleri ilk sırada yerini almayı başarıyor. Raflardaki yerini alan bebek bezlerinde Şok indirim fırsatları avantajlı oranlarla sunulmaya devam ediyor. Buna göre Şok market bebek bezi fiyatları şöyle:

  •          Bebeland Sensitive Bebek Bezi 4 Numara 40 Adet – 67,75 TL
  •          Sleepy Natural Jumbo Junior 20’li – 84,90 TL
  •          Komili Bebek Bezi Midi 45 Adet – 36,55 TL
Etiketler: a101, bim, bebek bezi