8 yaşa kadar araçlarda geçerli! ING Bank yılın en uygun taşıt kredisi faizlerini duyurdu!

Avantajlı faiz oranlarıyla taşıt kredisi kullanmak isteyenlere ING Bank’tan cazip kredi fırsatları sunuluyor. 0 km veya 8 yaşa kadar ikinci el taşıt kredisi verilecek. İşte detaylar…

8 yaşa kadar araçlarda geçerli! ING Bank yılın en uygun taşıt kredisi faizlerini duyurdu!

Araç fiyatlarında yaşanan artış sonrasında otomobil satın almak isteyenler için bankalardan avantajlı oranlara sahip kredi seçenekleri sunulmaya devam ediyor. Son olarak ING Bank tarafından duyurulan kredide cazip faiz oranları görüldü.

Türkiye’de otomobil piyasalarında artan fiyatlar sonrasında uygun geri ödeme seçeneklerine sahip taşıt kredilerinden güvenli işlem yapılabilmektedir. ING Bank’tan gelen duyuru sonrasında rahat bir ödeme planı ile vatandaşların dilediği aracı kolayca satın almaları sağlanacak.

8 YAŞA KADAR İKİNCİ EL ARAÇ KREDSİ

Sıfır km veya ikinci el araç satın alımlarına yönelik ING Bank tarafından avantajlı oranlarla kredi fırsatları sunuluyor. Sıfır km araba almanın neredeyse hayal olduğu son dönemde 8 yaşına kadar olan ikinci el araçlar için vatandaşlar en uygun oranlardan yararlanabilecek.

ING Bank Taşıt Kredisi kapsamında ayrıca güvenilir bayi ağı ile hızlı işlem süreci ve kişiye özel ödeme planları da sunuluyor. 48 aya kadar vade seçeneklerinin yer aldığı krediyi kullanarak birçok kişinin hayalindeki araca kavuşmaları sağlanacak.

ING BANK TAŞIT KREDİSİ DETAYLARI

8 yaşa kadar araçlarda geçerli! ING Bank yılın en uygun taşıt kredisi faizlerini duyurdu! - Resim : 1

Avantajlı faiz oranlarının yer aldığı ING Bank Taşıt Kredisi, güvenilir bayi ağı ve hızlı işlem süreciyle size özel ödeme planlarını da sunuyor. 0 km veya 8 yaşa kadar ikinci el araçlarda geçerli kredi kapsamında ayrıca kaskolarını ING Bank’tan yaptıranların taşıt kredisinden daha uygun oranlar ile yararlanma imkanı elde etmeleri sağlanıyor.

Araç markalarına özel taşıt kredisi kampanyalarına başvuru yaparak hayalini kurduğunuz araca sahip olmanız mümkündür. 48 aya kadar vade fırsatlarının yer aldığı kredi kapsamında rahat bir ödeme dönemi sunulmaktadır.

ING BANK TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMASI

İster sıfır km ister 8 yaşa kadar ikinci el araçlarda uygun faiz oranları ile kredi kullanmak isteyenler için ayrıcalıklı oranlar sunuluyor. ING Bank taşıt kredisinde yapılan örnek hesaplamada ise 60.000 TL kredi için yüzde 1,59 faiz oranları ve 12 ay vadede aylık 5.669 TL taksit tutarı hesaplanmıştır.