Emeklilere maaşa ek 10 bin TL: 4A/ 4B/ 4C fark etmeksizin tüm emeklilere maaşlarına ek 10.000 TL yatacak!

Emeklilere yönelik ek ödemeler, Ağustos ayının sonuna kadar devam ediyor. IBAN numarası aracılığıyla 4A, 4B ve 4C emeklilerine ek ödemeler yapılacak. Bu ödemeleri kontrol etmeyi unutmayın. Detaylar haberimizde...

Emeklilere maaşa ek 10 bin TL: 4A/ 4B/ 4C fark etmeksizin tüm emeklilere maaşlarına ek 10.000 TL yatacak!

Emeklilere yönelik promosyon fırsatları hala devam ediyor. Ağustos ayında birçok banka, binlerce lira tutarında ödemeler yaparak emeklilere destek sağladı. Eylül ayına girmeden önce, Ağustos'un son fırsatlarını değerlendirmek isteyen emekliler için yeni ek ödeme kampanyaları sabah saatlerinde duyuruldu. Bankalar, emeklilere tam 10.000 TL'lik promosyon ödemesi yapacaklar. Ayrıca ek ödemelerle birlikte bu miktar daha da artacak. SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve EYT emeklisi olan tüm emekliler için bu teklif geçerli olacak. Hemen maaşınızı taşıyarak ek ödeme fırsatını değerlendirebilirsiniz. Emekliye yönelik ek ödeme kampanyasının detayları haberimizde bulunmaktadır.

Emekli maaşı alan vatandaşlar için emekli promosyon kampanyaları oldukça önemli. Bankalar emeklilerin maaş müşterisi olması için her yolu denerken yüksek promosyon kampanyaları ile milyonlarca vatandaşı etkilemeye çalışıyor. Emeklilere yönelik promosyonlar özellikle Temmuz ayında yapılan maaş zammı sonrasında daha da artmış durumda. Birçok bankanın promosyon kampanyasında rakamlar 10.000 TL'ye kadar yükseldi. Bugün güzel haber ise Türkiye İş Bankası'ndan geldi. İş Bankası tarafından emekli müşterilere sunulan promosyon ücreti arttırıldı. Yüksek promosyon almak isteyenler 31 Ağustos'a kadar başvuru yapabilir. Emekli promosyon kampanyası son dakika gelişmeleri haberimizde…

Emeklilere maaşa ek 10 bin TL: 4A/ 4B/ 4C fark etmeksizin tüm emeklilere maaşlarına ek 10.000 TL yatacak! - Resim : 1

İŞ BANKASI'NDAN EMEKLİYE REKOR PROMOSYON

Türkiye İş Bankası Sosyal Güvenlik Kurumu ile yaptığı anlaşma doğrultusunda emekliye promosyon sunmaya devam ediyor. Uzun zamandan beri yüksek promosyon fırsatları ile dikkatleri üzerine toplayan banka 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuru yapan emekliye 7.500 TL net promosyon ek 2500 TL de ödül verecek. İş Bankası emekli promosyonu tek şartla ödenecek.

MAAŞINI İŞ BANKASI'NA TAŞIYAN HEMEN OLUYOR

Emekli maaşına İş Bankası'na taşıyan ve 3 yıllık taahhüt sözleşmesini imzalayan 4A 4B 4c emeklisi hemen promosyon alabiliyor. Beklemek yok aynı gün içinde promosyonunuza kavuşabilirsiniz. Kolay başvuru imkanı da sağlayan İş Bankası şubeye gitmeden doğrudan mobil bankacılık internet bankacılığı üzerinden hesap açarak başvuru yapmanıza olanak tanıyor.

 

TEK TIKLA BAŞVURUNUZU TAMAMLAYIN

Türkiye İş Bankası'ndan maaş alan notunu almak isteyen emeklilerin şubelere gitmesine hiç gerek yok. Emekliler mobil bankacılık uygulamasını cep telefonlarına yükleyerek müşteri olmak istiyorum bölümüne tıklayıp istenen formu doldurduktan sonra İş Bankası müşterisi olabilir emekli maaşını buraya taşıyabilir. Yine promosyonunuz onaylandıktan sonra da bankalara gitmenize gerek kalmaz. Onaylanan promosyon doğrudan IBAN numaranıza geçer.

Yani İş Bankası'nın yeni promosyon kampanyası emekliler için son derece zahmetsizdir. Anında 10.000 TL'lik ödeme IBAN numaranıza yansıyacaktır.

 

Etiketler: emekli promosyon