4 Buçuk Saat Süren Mücadelenin Galibi Belli Oldu! Wimbledon Tek Erkekler Çeyrek Final Maçı...

Wimbledon tek erkekler çeyrek final maçında Rafael Nadal, Taylor Firtz ile karşılaştı. 4 buçuk saat süren maçta Nadal’ın zaferi gündem oldu! İşte tarihe geçecek maçın detayları…

4 Buçuk Saat Süren Mücadelenin Galibi Belli Oldu! Wimbledon Tek Erkekler Çeyrek Final Maçı...

Wimbledon erkekler çeyrek finalinde Taylor Firtz ile karşılan Rafael Nadal, sakatlanmasına rağmen maçın kazanan ismi olmayı başardı. Sakatlanan, ağlayan ve büyük bir mücadele gösteren Nadal, 4 buçuk saat süren karşılaşmanın ardından rakibini 3 – 2 mağlup ederek yarı finale adını yazdırmayı başardı.

Wimbledon Yarı Finalistleri Belli Oldu!

Bu sezonunun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon’da yarı finalistler belli oldu. Rakiplerini mağlup eden Rafael Nadal ve Nick Kyrgios, yarı finale yükselerek başarılılarının sürdürdüler. İngiltere Londra’da düzenlene turnuvanın 10’uncu gününde, tek erkekler çeyrek final mücadelelerinin tamamlanmasının ardından finale doğru heyecan ise bir hayli artmış durumda.

Kariyerinde 22 grand slam şampiyonluğu bulunan 2 numaralı seribaşı Rafael Nadal, kariyerindeki en iyi gran slam derecesine bu turnuvada ulaşan 11 numaralı seribaşı ABD’li Taylor Firtz ile karşılaştı. Maçta yaşananlar ise spor dünyasının gündeminde ilk sıralara yükseldi.

Sakatlığı Gündem Oldu!

4 Buçuk Saat Süren Mücadelenin Galibi Belli Oldu! Wimbledon Tek Erkekler Çeyrek Final Maçı... - Resim : 1

Setlerde ilk defa geriye düşe ve karın kaslarından sakatlık yaşayan başarılı tenisçi Rafael Nadal, mücadelesinden vazgeçmedi. Tam 4 saat 21 dakika süren mücadelenin ardından rakibi Taylor Firtz’i 3 -6, 7 – 5, 3 – 6, 7 – 5 ve 7 – 6’lık setlerde 3 – 2 mağlup ederek yarı final biletini kazanan isim oldu.

Nadal’ın Rakibi Belli Oldu!

Wimbledon mücadelesinde ikinci defa çeyrek final maçına çıkan dünya 40 numarası Avustralyalı Nick Kyrgios, kariyerinin en iyi grand slam derecesine sahip. Şilili Cristian Garin ile mücadele eden Kyrgios, 6 -4, 6 – 3 ve 7 – 6’lık setler ile rakibini 3 – 0 mağlup ederek rahat bir karşılama yaşadı. İlk defa son 4 tenisçi arasında kalmayı başaran Nick Kyrgios’un rakibi ise başarılı tenisçi Rafael Nadal oldu. İkili yarı final mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Turnuva ise tek kadın maçları ile devam edecek.