4 Ay Boyunca 2 GB Hediye Edilecek! Turkcell Bu Hatlara Yüklemeye Başladı! Bedava İnternet Kampanyası

Yeni müşterilerine özel Turkcell’den bedava internet kampanyası duyuruldu! 4 ay boyunca 2 GB internet hediye edilecek! İşte detaylar…

4 Ay Boyunca 2 GB Hediye Edilecek! Turkcell Bu Hatlara Yüklemeye Başladı! Bedava İnternet Kampanyası

İnterneti doya doya kullanmak isteyenler için Turkcell’den avantajlı paketler sunulmaya devam ediyor. 31 Aralık 2022’ye kadar devam edecek kampanya kapsamında 4 ay boyunca yeni Turkcell’li olanlara özel 4 ay boyunca 2 GB internet hediyesi verilecek. Tarifeye ek 2 GB bedava internet kampanyası sayesinde internet paketi yetmeyenlere destek verilecek. Son dönemde artan faturalara karşı ekstra internet hediyesi ile vatandaşların çok daha avantajlı bir şekilde internet kullanmaları sağlanacak.

4 Ay Geçerli Aylık 2 GB İnternet Kampanyası!

4 ay boyunca geçerli aylık 2 GB internet hediyesi kazanmak isteyenler Turkcell kampanyasına başvurulara başladılar. Kampanya kapsamında Turkcell internet sitesi üzerinden başvurularını yaparak numara taşıma işlemlerini gerçekleştiren veya yeni hat alanlara özel 2 GB hediye edilmesi hedefleniyor. 2 GB hediye kazanmak için numara taşıma veya yeni hat alma talebinin ‘’turkcell.com’’ üzerinden adrese teslim süreci ile yapılması gerekiyor. Kampanya kapsamında belirlenen şartları sağlayan yeni Turkcell müşterilerinin birçok farklı avantajdan yararlanmaları sağlanacak.

Turkcell Yeni Müşterilere Özel Bedava İnternet Fırsatı!

4 Ay Boyunca 2 GB Hediye Edilecek! Turkcell Bu Hatlara Yüklemeye Başladı! Bedava İnternet Kampanyası - Resim : 1

Turkcell’in yeni müşterilerine özel bedava internet kampanyası ile bolca internet kullanmak isteyenlere özel cazip seçenekler sunuluyor. Bir GSM numarası üzerinden sadece bir defa yararlanılacak kampanya kapsamında 4 ay boyunca aylık olarak 2 GB internet verilecek. Toplamda 8 GB bedava internet fırsatı ile Turkcell’in tüm yeni müşterilerinin kampanyadan yararlanmaları sağlanacak.

Turkcell Hediye İnternet Kampanyaları Devam Ediyor!

23 Kasım’dan önce ‘’turkcell.com’’ üzerinden adrese teslim süreci ile yapılan numara taşıma taleplerinde 6 ay 1 GB hediyesi geçerlidir. Yeni müşterilere özel numara taşıma veya yeni hat alma taleplerinin oluşturulmasının ardından ilgili kampanya koşullarını sağlayan kişiler ise 2 GB internet fırsatından 4 ay boyunca yararlanabilecekler. Turkcell’in yeni müşterilerine özel daha birçok avantajlı bedava internet kampanyalarının önümüzdeki dönemde de devam etmesi beklenmektedir.