29 Ekim 2022 tarihinde seri üretime geçmişti! Togg, ilk kez İstanbul Havalimanı’nda fiziki olarak sergilenmeye başladı!

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg, ilk kez fiziki tanıtım için harekete geçti. İstanbul Havalimanı’nda sergilenmeye başlayan Togg’a olan ilgi oldukça yoğundu.

29 Ekim 2022 tarihinde seri üretime geçmişti! Togg, ilk kez İstanbul Havalimanı’nda fiziki olarak sergilenmeye başladı!

Son zamanların en çok konuşulan konularından biri olan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu veya kısaca Togg, çalışmalarının sonuna yaklaşırken, müşterileri ile daha yakından buluşabilmek için akıllıca bir hamle yaptı. 29 Ekim 2022 tarihinde yapılan lansman töreni ve deneme sürüşünün ardından seri üretime geçen Togg, bu kez kamuya açık bir alanda sergilenmeye başladı.

Merak ile beklenilen Togg, seri üretim çalışmalarına devam ederken; ilk modeli olacak olan C SUV için tanıtım çalışmaları da başladı. Simülasyon olarak bir test sürüşü sağlayan Togg, bu kez fiziki olarak tanıtım için harekete geçti. İstanbul Havalimanı’nda sergilenmeye başlayan Togg, görenlerin ilgisini çekmeyi de başardı. Öte yandan Togg’un ön sipariş almasına sayılı aylar kala, Togg’u inceleyen ziyaretçileri görüşlerini bildirdi.

TOGG, İSTANBUL HAVALİMANINDA SERGİLENİYOR

29 Ekim 2022 tarihinde seri üretime geçmişti! Togg, ilk kez İstanbul Havalimanı’nda fiziki olarak sergilenmeye başladı! - Resim : 1

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili olacak olması ile oldukça önem taşıyan Togg, tanıtım töreninin ardından sahalara çıkmaya başladı. Şubat ayında ön siparişi alınacak; mart ayında yollara düşecek olan Togg, bu kez İstanbul Havalimanı’nda sergilenmeye başladı. Togg’a ait olan ilk akıllı model C SUV ile görücüye çıkan Togg, İstanbul Havalimanı dış hatlar arındırılmış salonda yoğun bir ilgi ile karşılaştı.

Birçok yerli ve yabancı yolcunun geçtiği güzergahta sergilenen Togg’un etrafı her an kalabalık olmasıyla gördüğü ilginin ne kadar yoğun olduğunu gösterdi. Pek çok kişi Togg’un etrafında dönüp fotoğraflarını çekerken, bazı kişiler de Togg’a dair ilk izlenimlerini aktarmak istedi.

TOGG, GÖRENLERİ BÜYÜLÜYOR

İstanbul Havalimanı’nda yoğun bir ilgi ile karşılaşan Togg, görenleri büyülemeyi başardı. İstanbul’a gezmeye geldiği öğrenilen Tunuslu Muhammed Mahjoub, Togg’a ilişkin görüşlerini “Araba çok güzel, çok şaşırdım. Arabanın dış dizaynını çok beğendim çok çekici. Dışarıdan içeriye girdiğimde arabanın yanına geldim. Çok ünlü bir arabaya benziyor. Çok özel bir araç çok beğendim. Kapılar inanılmaz güzel, Daha önce böyle bir model görmedim. Mükemmel” ifadeleri ile aktardı. Öte yandan TGRT’de Haber’de yer alan habere göre gurbetçi oluğu öğrenilen Muharrem Uğurlu ise Togg’a dair ilk izlenimlerini şu şekilde anlattı:

“Ben elektrikli arabayı 4 -5 senedir kullanıyorum. Hem de her çeşidini kullanıyorum. X modelini kullandım. S modelini kullandım. Şu anda da Y modeli var. Hepsini kullandım oğlum ile beraber. Hastasıyız elektrikli arabanın. Tesla’da gözümüzü açtık. Devamlı onu kullandık. Şu anda Türkiye’ de iki tane aldık. Togg’u da bekliyoruz tabi. Arabayı gördük, şöyle baktığın zaman çok güzel çok şık. Tabii oturmak lazım kullanmak lazım. Tasarım olarak çok şık. Çok beğendik tabii. Almayı da düşünürüz.”