28 Haziran Google Analytics çöktü mü, neden çalışmıyor?

Dünyanın en büyük ziyaretçi ve trafik izleme sayaçlarından birisi olan Google Analytics 28 Haziran tarihinde bir anda çöktü. Yaşanan gelişmeler sonrasında ise uygulamanın çöküp çökmediği araştırılıyor. Peki 28 Haziran Google Analytics çöktü mü, neden çalışmıyor?

28 Haziran Google Analytics çöktü mü, neden çalışmıyor?

28 Haziran Google Analytics çöktü mü, neden çalışmıyor? Dünyanın en büyük ziyaretçi ve trafik izleme sayaçlarından birisi olan Google Analytics 28 Haziran tarihinde bir anda çöktü. Yaşanan gelişmeler sonrasında ise uygulamanın çöküp çökmediği araştırılıyor. 

Google tarafından son günlerde gelen üst üste güncellemeler sonrasında birçok web sayfasında trafik kaybı yaşanıyor. Özellikle Analytics uygulaması üzerinde trafikler net olarak gözükmezken Google bu süreçte nasıl bir düzeltme uygulaması yapacak merak ediliyor. 

Google tarafından herhangi bir açıklama gelmezken trafiklerin gittiği ve web sayfalarında problem yaşandığı söyleniyor.

Google Analytics Google'ın Urchin firmasını satın alması sonrasında duyurduğu ücretsiz web site performans analizi servisidir. Kullanışlı arabirimi ve ücretsiz olması sayesinde kısa sürede bloglardan büyük kurumsal web sitelerine kadar geniş yelpazede yaygınlaşmıştır.