28 Eylül 2023 Reyting Sonuçları: Masterchef Türkiye All Star zirve yarışını sürdürüyor!

Televizyon programlarının izlenme oranlarını ölçen reyting sonuçları, her gün merakla beklenen bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Reyting sonuçları, hangi programların daha çok izlendiğini, hangi dizilerin daha çok sevildiğini ve hangi kanalların daha çok tercih edildiğini gösteriyor. Peki, 28 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları nasıl oldu? Hangi programlar zirveye yerleşti? Hangi diziler reyting rekorları kırdı? İşte Total, AB ve ABC1 kategorilerinde reyting sıralama

28 Eylül 2023 Reyting Sonuçları: Masterchef Türkiye All Star zirve yarışını sürdürüyor!

28 Eylül tarihli TV yayın akışından yer alan yapımların reyting sonuçları açıklandı. TV yayın karnesi açıklandı. Bakın 28 eylül perşembe günü hangi yapımlar bir adım öne çıkıyor!

Total'de Zirve Hudutsuz Sevda'nın Oluyor!

28 Eylül tarihli reyting sonuçlarına ilk baktığımızda Total'de zirve yarışına ortak olan yapımlar dikkat çekiyor. Total'de reyting sonuçları listesinde zirve Fox tv ekranlarında yayınlanan Hudutsuz Sevda'nın oluyor. Listede ikinci sıra ise ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da en çok izlenenler arasında yer alıyor.. Listenin üçüncü sırasında ise Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sıralamaya dahil oldu. Listenin ilk beş sırası ise şu şekilde:

1. Hudutsuz Sevda

2. Esra Erol'da

3. Müge Anlı ile Tatlı Sert

4. Masterchef Türkiye All Star

5. Aldatmak 

AB'de Masterchef Türkiye All Star Zirveyi Kimseye Bırakmıyor

AB sonuçlarına bakacak olursak ise zirvenin el değiştirdiği görünüyor. İlk sırada Masterchef Türkiye All Star yer alıyor. Listede ikinci sırada Aldatmak dizisi ve üçüncü sırada ise Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bulunuyor. 

Listenin ilk beş sırası ise şu şekilde:

1. Masterchef Türkiye All Star

2. Aldatmak

3. Müge Anlı ile Tatlı Sert

4. Dilek Taşı

5. Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber

ABC1 Reyting Sonuçları

ABC1'de de Masterchef Türkiye All Star zirveye ulaşıyor. Ardından ise Hudutsuz Sevda dizisi listeyi takip ediyor. Listenin üçüncü sırasında Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sıralamaya dahil oluyor. Listenin ilk beş sırası ise şu şekilde:

1. Masterchef Türkiye All Star

2. Hudutsuz Sevda

3. Müge Anlı ile Tatlı Sert

4. Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber

5. Aldatmak

Etiketler: Reyting sonuçlar