28 Ağustos 2022 MasterChef Türkiye'de yaşananlar: İlk elenen isim kim oldu? Eleme potasından kim çıktı?

MasterChef Türkiye yarışması, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Fenomen yarışma programının yeni bölümünde, yeni sezona veda eden ilk isim belli oldu. İşte MasterChef Türkiye yarışmasının son bölümüne ilişkin ayrıntılar…

28 Ağustos 2022 MasterChef Türkiye'de yaşananlar: İlk elenen isim kim oldu? Eleme potasından kim çıktı?

Geçtiğimiz haftayı tamamlayan ve ilk eleme potasını oluşturan MasterChef Türkiye yarışması, dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Heyecanlı anlara şahitlik eden yeni bölümün sonunda bir isim yarışmaya veda etti.

6 KİŞİ ELEME ADAYI OLDU!

Geçtiğimiz pazartesi günün oynanan sezonun ilk kaptanlık oyununda mavi takımın önlüğünü almaya hak kazanan isim Yağız olmuştu. Kırmızı takımın kaptanlığına Serpilay’ı seçtiğini belirten Yağız, böylelikle yeni kaptanlar eşliğinde sezonun ilk mavi ve kırmızı takımlarının kurulmasını sağladı.

Hafta boyunca oynanan toplamda 3 ayrı takım oyununda tüm yeteneklerini ortaya koyan takım oyuncuları, her yarışmada şeflere tabaklarını tattırdı. Oynanan 3 takım oyunundan 2’sini Yağız’ın kaptanlığında olan mavi takım, 1’ini ise Serpilay’ın kaptanlığında olan kırmızı takım kazandı.

İki takımın karşılıklı kayıpları ile birlikte yeni sezonun ilk eleme potası da oluşturulmuş oldu. Hafta boyunca var güçlerini ortaya koyan ve takımlarını oyunlardan galibiyet ile ayrılmalarını sağlamak isteyen Dilan, Fatma Nur, Şeyma, Kaan, Gamze ve Büşra, 2022 sezonunun ilk eleme potasına dahil olan isimler olarak açıklandı.

İLK ELEME OYUNU OYNANDI!

28 Ağustos 2022 MasterChef Türkiye'de yaşananlar: İlk elenen isim kim oldu? Eleme potasından kim çıktı? - Resim : 1

MasterChef Türkiye 2022 sezonunun ilk eleme potasının ardından dün akşam yeni bir oyun oynandı. Gamze, Dilan, Fatma Nur, Şeyma, Kaan ve Büşra’nın dahil olduğu eleme oyununda, jüri üyeleri istedikleri tabağı yarışmacılara açıkladı. Somer Şef’in imza yemeklerinden birini yapmaları istenen ve yapacak oldukları yemek de tabağın sahibi Somer Şef tarafından açıklanan şef tabağı, geceye damgasını vurdu. 6 eleme adayı yarışmacı, en iyi tabağı çıkararak MasterChef Türkiye macerasına hiç değil ise bir hafta daha devam edebilmek adına tüm yeteneklerini sergiledi.

ELENEN İSİM GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Gecenin sonun tabakları değerlendiren jüri üyeleri Gamze ve Büşra’nın balkona çıktığını açıkladıktan sonra kalan 4 yarışmacıyı bir daha değerlendirdi. Balkona çıkmasına karar verilen 3’üncü yarışmacı Dilan olurken, tansiyon iyice yükseldi.

Kaan, Şeyma ve Fatma Nur arasında oynanan oyunun galibi Fatma Nur oldu. Jüri üyeleri Kaan ve Şeyma arasında daha az başarılı olan ismi Şeyma olarak açıkladı. Böylelikle Şeyma MasterChef Türkiye 2022 rüyasına veda eden ilk isim oldu. İsminin açıklanmasından sonra gözyaşlarına boğulan Şeyma, bunu hissettiğini ve bu yüzden de gün boyunca duygusal olduğunu ifade etti.

Etiketler: masterchef, eleme