270 bin TL'ye Volkswagen Passat satışa çıkıyor Fırsatı kaçırmayın İşte ihalenin detayları

Ticaret Bakanlığı'ndan düşük fiyatlı ikinci el araç ihalesini açtı! Volkswagen Passat 270 bin TL'ye satılıyor. İnternet üzerinden teklif verme imkanıyla cazip ihaleler kaçırılmayacak fırsatları sunuyor. İşte detayla

270 bin TL'ye Volkswagen Passat satışa çıkıyor Fırsatı kaçırmayın İşte ihalenin detayları

Otomobil fiyatlarının enflasyon ve sıfır araç bulamama sorunları nedeniyle oldukça yüksek seviyelere çıktığı gözlemleniyor. Vatandaşlar, 10 senelik araçların bile 500 bin TL'nin üzerine çıkması karşısında tepki gösteriyor. Ticaret Bakanlığı, bu soruna yeni bir alternatif kapısı olarak görülen ikinci el araç ihale sistemi ile çözüm sunuyor. Binlerce vatandaşın ilgisini çeken bu sistem sayesinde düşük fiyatlarla ikinci el araçlara sahip olmak mümkün hale geliyor.

İkinci El Araç İhale Sistemi Hakkında Detaylar

Bakanlık tarafından sunulan ikinci el araçlar, hasarlı, gümrükten çıkan veya özel durumlarla alakalı olabiliyor. Bu nedenle, uygun fiyatlarla satılan araçlar hakkında detaylı bilgiler, ilanlar üzerinden paylaşılıyor.

 270 bin TL'ye Volkswagen Passat satışa çıkıyor Fırsatı kaçırmayın İşte ihalenin detayları - Resim : 1

Volkswagen Passat İhalesi ve Detayları

İhale sistemi üzerinden satışa sunulan otomobiller, son dönemde binlerce vatandaşın dikkatini çekmeye başladı. İlan sistemine yeni eklenen Volkswagen Passat aracı sadece 270 bin TL'ye satışa sunuldu. Piyasanın yarı fiyatına sunulan bu otomobil için teklifler açıldı. Yapılacak tekliflerle birlikte fiyatlar yüksek seviyelere gelebilmektedir.

İhale Detayları:

İhale Numarası: 2333MRS20230105A613
İşletme Müdürlüğü: MERSİN T.İ.M.
Ana Kategori: Araç
Alt Kategori: Otomobil
Marka: Volkswagen
Model: Passat
Tasfiye Nedeni: 4458 Sayılı Kanun
Yıl: 2004
Km: 333.243
Vites: Manuel
Motor Hacmi: 1896
Yakıt: Dizel
Bulunduğu Yer: MERSİN T.İ.M. OTO SUNDURMA SAHASI
Satışa Esas Bedel: 360.000 ₺
Teminat Bedeli: 36.000 ₺
Başlangıç Bedeli: 270.000 ₺
Görüş Başlangıç Tarihi: 19 Temmuz 2023
Teklif Başlangıç Tarihi: 24 Temmuz 2023
İhale Bitiş Tarihi: 27 Temmuz 2023 09:30

İhale Süreci ve Teklif Verme

İhaleler, Ticaret Bakanlığı tarafından internet üzerinden yayınlanarak binlerce kişinin tekliflerini iletebilmesine olanak tanıyor. İhaleye teklif vermek için sisteme üye olmak gerekiyor. Kimlik bilgilerinin istendiği üyelik süreci oldukça basit ve hızlı bir şekilde tamamlanabiliyor.


Üye olduktan sonra, beğenilen araç için belirlenen teminat tutarı, banka hesabına yatırılıyor ve böylece teklifler resmi olarak kabul edilmiş oluyor. İhale sürecinde en son teklifi veren kişi, arabayı satın alma hakkını kazanıyor. Bununla birlikte kişiler sistem üzerinden otomatik teklif de verebiliyor