2023 Survivor bitti mi, devam edecek mi?

Türkiye son dönemde büyük bir felaketin eşiğinden geçerken Kahramanmaraş merkezli depremin ardından geçtiğimiz akşam Hatay'ı sarsan büyük bir deprem daha meydana geldi.

2023 Survivor bitti mi, devam edecek mi?

TV ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2023 gündem oldu. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetinde meydana gelen depremin ardından binlerce vatandaş hayatını kaybederken 10 il depremden büyük ölçüde etkilendi. Fay hattının kırılmasıyla meydana gelen deprem Kahramanmaraş başta olmak üzere çevre 10 ilde yıkıma neden olurken geçtiğimiz akşam Hatay merkezli bir deprem daha meydana geldi. 

SURVİVOR 2023 BİTTİ Mİ?

Türkiye son dönemde büyük bir felaketin eşiğinden geçerken Kahramanmaraş merkezli depremin ardından geçtiğimiz akşam Hatay'ı sarsan büyük bir deprem daha meydana geldi. 40 bini geçen vefat sayısı Kahramanmaraş depreminde meydana gelirken Hatay depreminde hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi. 

Türkiye'de yaşanan olaylardan habersiz Dominik'ta şampiyonluk için yarışan Survivor 2023 yarışmacılarının depremi öğrenip öğrenmediği merak konusu oldu. 6 şubat tarihinde meydana gelen depremin ardından Survivor yarışmacılarının depremden bilgisi olup olmadığı araştırılan konular arasında yer aldı. 

SURVİVOR NE ZAMAN DEVAM EDECEK?

Survivor yarışmacılarına depremle ilgili bilgi verilirken bundan sonrası için Survivor'un yayınlanıp yayınlanmayacağı da merak edildi. Survivor 2023'ün yayından kalkıp kalkmayacağı da en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Peki Survivor 2023 devam edecek mi? Survivor bitti mi? 

Survivor'un yayın hayatına geçip geçmeyeceği merak ediliyor. Büyük bir izleyici kitlesi olan Survivor'da durumun ne olduğu ile ilgili açıklama Acun Ilıcalı'dan beklenirken henüz net bir açıklama yapılmadı. Yarışmacıların depremden bilgisi olduğu bilinirken Survivor'un ekrana ne zaman geleceği henüz bilinmiyor. 

Acun Ilıcalı'nın konuyla ilgili Yunanistan Survivor yayınına bağlanarak şunları söyledi;

Bildiğiniz üzere yıkıcı depremler oldu ve ülke olarak çok zor zamanlardan geçiyoruz. Her gün bu büyük felaketi yaşayan vatandaşlarımızın ölüm haberlerini alıyoruz. Çok sayıda ülke bizimle bu acıyı paylaşıyor ve tüm dünyanın desteğini hissettik. Ancak bu felakette bize büyük destek olan bir ülke çok özel. Bu ülke Yunanistan. Depremi yaşadığımız ilk andan itibaren Yunan hükümeti ve halkının hızlı ve inanılmaz desteği çok önemli.'

Etiketler: survivor