2 yıl vadeli ve hasta ile eş zamanlı ödeme planı olan taksitli tarım kredisinin detayları belli oldu

Tarımsal faaliyetlerde bulunan üreticilere yönelik bankaların kredi fırsatları devam ediyor. Avantajlı oranlardan yararlanarak çiftçilerin birçok ihtiyacına finansman sağlanıyor.

2 yıl vadeli ve hasta ile eş zamanlı ödeme planı olan taksitli tarım kredisinin detayları belli oldu

Tarımsal faaliyetler bulunan üreticilere yönelik devlet desteklerine ek olarak Şekerbank üzerinden tarımsal krediler sunuluyor. Yeni yıla az bir süre kala gelen kredi seçenekleri sayesinde Şekerbank Taksitli Tarım ve Çiftçi Kredisi kapsamında, gübre, zirai ilaç, mazot, fide, ısıtma, aydınlatma ve diğer birçok tarımsal girdinin rahatça karşılanması hedefleniyor.

Tarımsal üretime ilişkin çiftçilerin tüm faaliyetlerinin desteklendiği ve aradıkları finansman ihtiyaçlarının karşılaması için uygun oranlarla kredi verilecek. Üstelik 2 yıla varan vadeler ve hasat ile eş zamanlı ödeme planlarıyla geri ödeme planlarının da hazırlaması sağlanıyor.

2 YIL VADELİ TAKSİTLİ TARIM KREDİSİ

Gübreden mazota, ısıtmadan aydınlatmaya, sera örtüsü ve tohumdan zirai ilaçlara kadar çiftçilerin tarımsal faaliyetleri için ihtiyaç duyacakları tüm girdilere yönelik finansman Şekerbank üzerinden sağlanacak.

Şekerbank Taksitli Tarım Kredisi ile bireysel ihtiyaçların da finanse edilerek rahat bir ödeme planı oluşturulmaktadır. Taksitli Tarım Kredisi, hasat zamanına göre ödeme planı ve 2 yıla varan vade gibi seçeneklere sahiptir.

HASAT ZAMANI ÖDEME PLANI UYGULANACAK!

2 yıl vadeli ve hasta ile eş zamanlı ödeme planı olan taksitli tarım kredisinin detayları belli oldu - Resim : 1

Şekerbank Taksitli Tarım Kredisi ile tarımsal faaliyetlerde bulunan kişilerin hasat ile eş zamanlı ödeme planlarından yararlanması sağlanıyor. Taksitli Tarım Kredisi kullanan çiftçilere hasat zamanı ile eş zamanlı ödeme olanağı sunan kredi kapsamında, kredi vadeleri, gelir elde edilen hasta dönemine göre ödeme işlemlerinin yapılmasını sağlamaktadır.

Ayrıca tarımsal faaliyetlerin yanı sıra çiftçilerin bireysel diğer ihtiyaçlarının da finanse edilmesine yönelik Şekerbank üzerinden kredi desteği sağlanmaktadır. Uygun oranlar ve vadelerle Şekerbank Taksitli Tarım Kredisi olanaklarından yararlanılması sağlanıyor.

TARIM KREDİSİ BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Şekerbank Taksitli Tarım Kredisi ile tarımsal faaliyetleri için veya bireysel ihtiyaçlarına yönelik 2 yıl vadeli ve hasat ile eş zamanlı ödeme planından yararlanmak için kredi başvurularının kolayca yapılması sağlanıyor. Tarım Kredisi başvuru için Şeker Mobil üzerinden gerekli evrakın hazırlanarak hızlıca Şekerbank Taksitli Tarım Kredisi başvurusunun yapılması sağlanıyor.