19 Ağustos 2022 MasterChef'te kazanan kim oldu? Ana kadroya giren 17'inci isim belli oldu mu?

Bu sene 5’inci sezonu ile ekranlara gelen fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Ana kadroya giren 17’inci ismin belirlendiği yeni bölüm, heyecanlı anlara şahitlik etti. İşte MasterChef Türkiye’nin 19 Ağustos Cuma akşamı yayınlanan yeni bölümüne ilişkin ayrıntılar…

19 Ağustos 2022 MasterChef'te kazanan kim oldu? Ana kadroya giren 17'inci isim belli oldu mu?

7 yıl aranın ardından 2018 yılında izleyicinin karşısına çıkan ve o günden bu yana yayınlandığı her sezonda reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran MasterChef Türkiye yarışması, 1 Temmuz tarihi itibari ile 5’inci sezonu ile takipçileri ile buluştu. İlk gününden itibaren ilgi ile takip edilmeye devam eden fenomen yarışma programı, yarışmaya katılan yarışmacı adayları, jüri üyeleri ve programın içerdiği konsept sayesinde bu sene de gündemde kalmayı başarıyor.

Son dönemlerde ekranlarda yayınlanan programların izlenme oranlarının düşmesine inat reyting zirvelerini kimselere bırakmayan MasterChef Türkiye yarışması, yeni sezonunda henüz ana yarışmacı kadrosunu belirlemek üzere eleme etapları düzenlemeye devam ediyor. 1 Temmuz tarihinden bu yana önce birinci etabı sonrasında ise 3’lü düelloların yapıldığı ikinci etabı tamamlayan yarışma programı, son 3 haftadır ana yarışmacı kadrosuna girecek olan 18 kişinin belirlenmesi amacı ile final eleme etapları düzenliyor.

Geride bıraktığımız üç hafta içerisinde 16 ana yarışmacıyı belirleyen MasterChef jüri üyeleri, dün akşam da ana kadroya girecek olan 17’inci yarışmacıyı belirlemek üzere iki etaplı bir eleme gecesi düzenledi. İsimlerinin yazılı olduğu önlüğü alarak ana kadroya girmek için var güçlerini ortaya koyan yarışmacı adayları, heyecanlı anlar yaşadı.

BÖBREKLİ TART YAPTILAR!

19 Ağustos 2022 MasterChef'te kazanan kim oldu? Ana kadroya giren 17'inci isim belli oldu mu? - Resim : 1

Dün akşam yayınlanan yeni bölümün ilk etabında yarışmacı adaylarından tart içine gizlenmiş bir böbrekli iç yapmaları istendi. Süre sonunda tabakları tadan jüri üyeleri, genel itibari ile tüm yarışmacıların başarılı tabaklar çıkardıklarını, bazılarının ise talihsizlik yaşadığını belirtti.

YARATICILIK ETABINDA HEYECANLI ANLAR!

İlk etabı başarı ile geçen Ayaz, Makbule, Göktuğ, Serpilay, Burak Kaynar ve diğer Burak yaratıcılık etabında karşı karşıya geldi. Maydonoz, dereotu ve nane ürünlerinin öne çıktığı bir tabak hazırlamak için hünerlerini sergileyen yarışmacı adayları, hazırladıkları yaratıcı tabakları, jüri üyelerine tattırdı.

17’İNCİ ÖNLÜK SAHİBİNİ BULDU!

Haftanın başından bu yana yaratıcılık etaplarına kalan ve son anda elenen Ayaz, dün gecenin kazananı olarak isminin yazılı olduğu önlüğü aldı.

Etiketler: masterchef