18 yaşından küçükler silahla geziyor! Kavga ettiği arkadaşını başından vurdu! O anlar kameraya yansıdı..

İstanbul'da, özellikle gençler arasında artan silah taşıma vakaları endişe verici bir durumu yansıtıyor. Örneğin, İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bir halı saha maçı sonrası yaşanan olayda, çoğu 18 yaşından küçük gençler arasında başlayan tartışma silahla sonuçlandı. Bu üzücü olayda, iki gençten biri diğerini başından vurdu. Olay anına tanık olan bir genç ise konuşamaz hale geldi. Güvenlik kamerası kayıtları bu acı olayı gözler önüne serdi.

18 yaşından küçükler silahla geziyor! Kavga ettiği arkadaşını başından vurdu! O anlar kameraya yansıdı..

İstanbul Bağcılar'da gerçekleşen bir halı saha maçı sonrası yaşanan tartışma, silahla sonuçlandı. Olayda, iki gençten biri başından diğeri bacağından olmak üzere iki kişi yaralandı. Ayrıca, olaya tanık olan bir kişinin dili tutuldu. Başından vurulan gençin sağlık durumu ciddiyetini koruyor ve hayati tehlikesi devam ediyor.

 

TARTIŞTIĞI GENCİ BAŞINDAN VURDU

Olay, Bağcılar'ın Güneşli Mahallesi'nde bir halı sahada saat 22.00 sularında meydana geldi. Stres atmak için halı sahada maç yapan çoğu 18 yaşın altındaki bir grup genç maç sonrası soyunma odasında tartışmaya başladı. Tartışma saniyeler içinde tekmeli yumruklu kavgaya dönüşürken bir kişi diğer gençlerin üzerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu M.C. başından, B.Y. B. ise bacağına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Olaya tanık olan A.H. Y. adlı kişinin ise şok etkisiyle dili tutuldu.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Olayın hemen ardından polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Polis ekipleri, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. M.C.'nin başından aldığı darbe sonucu hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, B.Y. B.'nin bacağına isabet eden kurşununun ciddi olmadığı ve hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi. A.H. Y. ise olayın etkisiyle hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.


SALDIRGANLARIN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Olay yeri inceleme ekipleri, halı saha ve soyunma odasında incelemelerde bulunurken olay sonrası kaçan saldırganları polis ekiplerinin kameralardan tespit ettiği ve arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.


O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Görüntülerde, soyunma odalarının olduğu koridorda bir grubun soyunma odasının kapısında tartışma yaşadığı ve bir kişinin silahla soyunma odasının içine ateş açtığı görülüyor. Ekiplerin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.

 

Etiketler: silahlı kavga