17 yaşında aşk yaşadığı Nida Büyükbayrakdar ile evlenen Petek Dinçöz, hamilelik iddialarına yanıt verdi: “İkimiz de çocuk istiyoruz!”

Bir zamanların en sevilen isimlerinden olan ancak son yıllarda kariyeri ile değil özel hayatı ile gündemde kalan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, herkesi şoke eden evliliğinin ardından konuştu. Eşi Nida Büyükbayrakdar ile el ele görüntülenen Dinçöz, hamilelik iddialarına da yanıt verdi. İşte Petek Dinçöz- Nida Büyükbayrakdar ilişkisine ilişkin ayrıntılar…

17 yaşında aşk yaşadığı Nida Büyükbayrakdar ile evlenen Petek Dinçöz, hamilelik iddialarına yanıt verdi: “İkimiz de çocuk istiyoruz!”

90’lı yılların sonlarına doğru katılmış olduğu bir güzellik yarışmasında derece elde ederek güzelliğini tescilleten Petek Dinçöz, o yıllarda yapımcıların dikkatlerini çekmeyi başardı. Bir süre podyumlarda boy gösterdikten sonra kamera önüne geçmeyi tercih eden Dinçöz, birçok dizi projesinde yer alarak oyunculuğa olan yeteneğini de ortaya koydu.

Mankenlik ve oyunculuk deneyimlerinin ardından kendisini sahnelere atan Petek Dinçöz, seslendirdiği şarkılar ile hayranlarının gönüllerinde adeta taht kurdu. “Bende Kaldı”, “Foolish Casanova” gibi hit şarkıları ile müzik listelerinin zirvelerinde yer almayı başaran Petek Dinçöz, bir süre sonra kariyeri ile değil özel hayatı ile gündeme gelmeye başladı.

Gazeteci Can Tanrıyar ile uzun süre birliktelik yaşayan sonrasında da nikah masasına oturan Petek Dinçöz, bir süre sonra boşanma kararı aldı. O dönemlerde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan Dinçöz, bir süre sonra iş insanı Serkan Kodaloğlu ile evlendi ve çocuğunu kucağına aldı.

8 yıl Serkan Kodaloğlu ile evli kalan Petek Dinçöz, yaklaşık olarak 6 ay önce eşinden boşanma kararı aldı. Boşanma davasının hemen ardından oğlunun dil eğitimi için Miami’ye taşındığını açıklayan Petek Dinçöz, kısa bir süre sonra nişanlandığını duyurarak herkesi şaşkına çevirdi. 17 yaşında iken aşk yaşadığı sonrasında ise farklı yollara yürüdüğü Nida Büyükbayrakdar ile apar topar evlenen Petek Dinçöz, hamilelik iddiaları ile gündeme gelmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde eşi ile görüntülenen Dinçöz, samimi açıklamalarda bulunarak hamilelik iddialarına da yanıt verdi.

ALIŞVERİŞTE GÖRÜNTÜLENDİLER!

17 yaşında aşk yaşadığı Nida Büyükbayrakdar ile evlenen Petek Dinçöz, hamilelik iddialarına yanıt verdi: “İkimiz de çocuk istiyoruz!” - Resim : 1

Geçtiğimiz haftalarda evlenen Nida Büyükbayrakdar ile Petek Dinçöz, Akmerkez’de görüntülendi. Çiftin, ellerini bir an olsun bırakmadıkları görüldü.

“HAMİLE DEĞİLİM!”

Hamilelik iddialarına karnını göstererek yanıt veren Petek Dinçöz, “gördüğünüz üzere hamile değilim” ifadelerini kullandı.

“ÇOK İSTİYORUZ!”

Hem eşinin hem de kendisinin çocuk istediğini belirten Petek Dinçöz, “Nida’ya kalsa hemen olsun” ifadelerini kullanarak eşinin çocuk özlemini ifade etti.