17 Kasım Perşembe MasterChef Türkiye eleme adayları belli oldu! Dokunulmazlığı kim kazandı?

Yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışmasında, heyecan yine doruktaydı. Eski yarışmacıların değerlendirmelerde bulundukları yarışmanın kazananı belli oldu.

17 Kasım Perşembe MasterChef Türkiye eleme adayları belli oldu! Dokunulmazlığı kim kazandı?

İlk olarak 2005 yılında izleyicinin karşısına çıkan ancak Show TV kanalında beklenen reytingi yakalayamayarak bir sezonun ardından ekranlara veda eden MasterChef Türkiye yarışması, Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın alması ile birlikte tam 13 yıl sonra ekran macerasına geri döndü. 2018 yılında Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya ile anlaşarak efsane yarışma programını tekrar başlatan Acun Medya ekini, o tarihten bu yana reyting rekorlarını alt üst etmeyi başardı.

Bu sene temmuz ayında yayınlanmaya başlayan MasterChef Türkiye yarışması, yine izleyiciler tarafından yakından takip edilerek reyting listesinin zirvesine oturmayı başardı. Jüri üyeleri ve konseptinin yanı sıra bu sene kadrosu ile de dikkat çeken MasterChef Türkiye, dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyicileri ekranları başına kilitledi.

Haftanın ikinci takım oyunu kapsamında karşı karşıya gelen mavi ve kırmızı takım oyuncuları, jüri üyelerinin verdikleri yemek listesini en iyi şekilde tamamlamak adına birbirleri ile yarıştı. Gecenin sonunda ise kaybeden takım bir dokunulmazlık oyunu oynayarak eleme potasına giren 2 ismi daha belirledi.

ESKİ YARIŞMACILAR DEĞERLENDİRDİ!

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması, yine heyecanlı anlara şahitlik etti. Yarışmacılardan Doğu Anadolu Bölgesi’ne özgü yöresel yemekleri yapmalarını isteyen şefler, süreyi başlattı. Sürenin başlamasının ardından tezgahlarının başlarında hummalı bir çalışma sürecine giren yarışmacılar, tüm performanslarını sergiledi. Menülerin tamamlanmasının ardından ise stüdyoya eski yarışmacılar davet edildi.

MasterChef Türkiye’nin eski yarışmacıları Kerem, Dilara, Esra ve Mustafa, iki takımın yapmış oldukları yemekleri tadarak oylama yaptı. Gecenin sonunda en çok oyu alarak günü kazanan olarak bitiren takım, kırmızı takım olarak açıklandı.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

17 Kasım Perşembe MasterChef Türkiye eleme adayları belli oldu! Dokunulmazlığı kim kazandı? - Resim : 1

Mavi takım yarışmacıları arasında oynanan dokunulmazlık oyununun kazananı Gamze oldu. Gamze ilk eleme adayı olarak Yağız’ın ismini söylerken yapılan oylama sonunda adı çıkan ikinci isim Barış oldu.