1.500 TL Ödemeler Hesaplara Geçiyor! Akbank Duyurdu: Maaşı veya Düzenli Geliri Olanlar Yararlanacak!

Akbank’tan bayram öncesi 1.500 TL promosyon fırsatı sunulmaya devam ediyor. Maaşını ya da düzenli gelirini getirenler yararlanabilecek. Akbank’tan ödemeler yapılmaya başladı! İşte detaylar…

1.500 TL Ödemeler Hesaplara Geçiyor! Akbank Duyurdu: Maaşı veya Düzenli Geliri Olanlar Yararlanacak!

Bankacılık sektörünün önde gelen markalarından Akbank, bankacılık işlemlerinde yönelik müşterilerine birçok ayrıcalık sunmaya devam ediyor. Öte yandan promosyon fırsatları ve puan kampanyalarıyla da bu avantajlar artırılıyor. Akbank’tan yapılan duyuruya göre, maaşını veya düzenli gelirini her ay Akbank’a gönderenler için 1.500 TL’ye varan chip – para promosyon fırsatı sunulacak. Kazanan Akbanklı programı kapsamında ek birçok farklı bankacılık avantajlarının da sunulması hedefleniyor. Düzenli gelirlerini getirenlerin yararlanabileceği program kapsamında sayısız avantaja yer verildiği aktarılıyor.

1.500 TL’ye Varan Chip – Para Promosyonu Verilecek!

Kazanan Akbanklı programı kapsamında, maaşını veya düzenli gelirini her ay Akbank’a getirenler 1.500 TL chip – para promsosyon fırsatından yararlanabilecek. Programa katılanlari tercih ettikleri para girişini vadesiz TL hesaplarına 12 ay boyunca tek seferde yapmaları ve program koşullarında yer alan ürünlere sahip olmaları durumunda 1.500 TL’ye kadar chip – para ödülünden yararlanabilecekler. Ayrıca birçok bankacılık işleminde de muafiyet imkanı sunulacak.

Kazanan Akbanklı Chip – Para Kampanyası Detayları

1.500 TL Ödemeler Hesaplara Geçiyor! Akbank Duyurdu: Maaşı veya Düzenli Geliri Olanlar Yararlanacak! - Resim : 1

Akbank, maaşını ve düzenli gelirini Akbank’a getirenlere özel chip – para fırsatları sunuyor. Bu kapsamda yapılacak bakiye aktarımına göre farklı tutarlarda chip – para kazanma şansı sunulacaktır. 3.000 – 4.000 TL arasında bakiye aktarılması halinde 900 TL, 4.001, - 5.000 TL arasında bakiye aktarımında 1.200 TL ve 5.000 TL ve üzerinde bakiye aktarılması halinde 1.500 TL chip – para fırsatı sunuluyor.

Kazanan Akbanklı Ek Avantajlar Neler?

Kazanan Akbanklı ek avantajlar kapsamında 1.500 TL’ye varan chip – para ödülünün yanı sıra birçok bankacılık işleminin de ayrıcalıklı hale getirilmesi sağlanıyor. Kazanan Akbanklılar için ek avantajlar arasında 1 yıl boyunca ücretsiz EFT ve havale işlemleri, 1 yıl boyunca ortak ATM’lerden ücretsiz para çekme ve 1 yıl boyunca her ayın son üç günü yüzde 0 faizli Artı Para fırsatları da Akbank müşterilerine sunulacaktır.