14 Ağustos Pazartesi Günü İçin Önemli Uyarı: İsrail Üzerinden gelecek Dikkat!

Türkiye'ye acil bir uyarı geldi ve 14 Ağustos Pazartesi günü dikkatli olunması gerekiyor. Cumartesi ve Pazar günlerini yolda geçirecek olan bir grup, Pazartesi sabahı Türkiye'ye İsrail'den giriş yapacak. Lütfen ilgili mercilerin ve güvenlik birimlerinin yönergelerine harfiyen uyun. Detaylar haberimizin devamında...

14 Ağustos Pazartesi Günü İçin Önemli Uyarı: İsrail Üzerinden gelecek Dikkat!

Türkiye'ye yönelik acil bir uyarı geldi. 14 Ağustos Pazartesi günü, Cumartesi ve Pazar günlerini yolda geçirecek olan bir grup, Pazartesi sabahı Türkiye'ye İsrail'den giriş yapacak. Lütfen seyahat edecek olanlar ve ilgili bölgelerde bulunanlar, güvenlik önlemlerine dikkat etmeleri ve yerel yetkililerin talimatlarına uymaları konusunda dikkatli olun. Herhangi bir olası riski en aza indirmek için gereken önlemleri almak çok önemlidir. İşte detaylar...

Türkiye'de havaların yeniden serinlemesinin ardından vatandaşların hava durumu olaylarına karşı ilgisi yeniden arttı. Meteorolojik kaynaklar da önümüzdeki günlerde yaşanacak hava durumu olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Hava Forum tarafından Türkiye'ye doğru yola çıkan toz bulutları hakkında bilgilendirme yaptı. 

Hava Forum tarafından aktarılan bilgiye göre Pazartesi günü İsrail ve Mısır üzerinden dış tozları deneye geliyor... Cumartesi ve Pazar gününü yolda geçirecek toz bulutları, pazartesinin ilk saatlerinden itibaren Türkiye'ye giriş yapacak ve şehirlerimizde etkili olmaya başlayacak. 

İLK OLARAK NEREYİ ETKİLEYECEĞİ HENÜZ BELLİ DEĞİL 

Toz bulutlarının ilk olarak nereyi etkileyeceği henüz belli değil. Uzmanlar, astım gibi hastalığa sahip olan vatandaşların her ihtimale karşı pazartesi maskeli gezmesi gerektiğini belirtiyor. 

 14 Ağustos Pazartesi Günü İçin Önemli Uyarı: İsrail Üzerinden gelecek Dikkat! - Resim : 2

 

Etiketler: hava durumu