120 ay vadede en uygun oranlar! Yapı Kredi herkesi ev sahibi yapmaya hazırlanıyor!

Yapı Kredi Bankası mortgage fırsatları sayesinde kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenlere en uygun oranlar sunuluyor. Düşük faiz oranları ve uygun vadelerle kredi taksitleri düşürüldü.

120 ay vadede en uygun oranlar! Yapı Kredi herkesi ev sahibi yapmaya hazırlanıyor!

Konut satın alma işlemleri için ihtiyaç duyulan finansmanı en uygun oranlarla sağlamaya başlayan Yapı Kredi Bankası, satın alınmak istenen konutun teminat altına alınması şartıyla uygun oranlarda finansman sağlıyor.

Türkiye’de konut fiyatları özellikle artan enflasyon, döviz kurundaki dalgalanmalar ve yabancıların konut piyasalarındaki faaliyetlerinin artmasına bağlı olarak ev fiyatlarında da son dönemde fiyatlar fahiş şekilde artış gösterdi. Yapı Kredi Bankası konut kredisi (mortgage) ile artan fiyatlara karşı uygun ödeme planları ile finansman sağlamayı hedefliyor.

YAPI KREDİ MORTGAGE KREDİSİ

Ev sahibi olmak isteyenler için Yapı Kredi Bankası’nın avantajlı oranlara sahip konut kredisi fırsatları sunulmaya devam ediyor. Aylık düşük taksit oranları ile kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenlere en uygun kredi seçeneği sunuluyor.

Satın almak istedikleri ev için cazip oranlarda finansman kullanmak isteyenler için 120 aya varan vadelerle kredi verilecek. Bu kapsamda belirlenen faiz oranları ile rahat bir ödeme planının oluşturulmasını sağlıyor.

YAPI KREDİ KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

120 ay vadede en uygun oranlar! Yapı Kredi herkesi ev sahibi yapmaya hazırlanıyor! - Resim : 1

En avantajlı faiz oranları ile 120 ay vadede rahat bir ödeme planından yararlanmak için Yapı Kredi konut kredisi kampanyasından yararlanmanız mümkündür. Aylık düşük taksit tutarları ile kira öder gibi ödeme yapılması sağlanıyor. Bu kapsamda konut kredisi (mortgage) örnek ödeme tablosuna gör yüzde 2,05 faiz oranları üzerinden hesaplamalar yapılmaktadır.  

YAPI KREDİ KONUT KREDİSİ HESAPLAMA

Yapı Kredi’nin avantajlı konut kredisi fırsatları ile vatandaşların aylık düşük taksit oranlarıyla işlem gerçekleştirmeleri mümkündür. 100.000 TL kredi için Yapı Kredi Bankası konut kredisi örnek hesaplama tablosuna göre 120 ay vadede aylık 2.246 TL taksit ödeyerek vatandaşların ev sahibi olmaları desteklenecek.

Kolay başvuru adımlarını takip ederek konut kredisi avantajlarından yararlanılması sağlanmaktadır. Düşük faiz oranları ve uygun ödeme koşullarıyla vatandaşların ev sahibi olmaları sağlanmaktadır.