12 Ağustos 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD duyurdu 2 ilde 2 saat arayla deprem! Sivas ve İzmir’de korkutan deprem! Depremin büyüklüğü korkuttu

12 Ağustos 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi bildirisine göre İzmir ve Sivas’ta arka arkaya deprem meydan geldi. Depremin büyüklüğü ise korkuttu. Deprem mi oldur nerede ne zaman?

12 Ağustos 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD duyurdu 2 ilde 2 saat arayla deprem! Sivas ve İzmir’de korkutan deprem! Depremin büyüklüğü korkuttu

İzmir’in Menderes ilçesi açıklarında saat 07.25’te 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ardından saat 09.23'te Sivas'ın Zara ilçesinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem oldu.

İzmir'de ve Sivas'ta korkutan depremler! AFAD’tan alınan bilgilere göre, İzmir'de saat 07.25’te yerin 11.14 kilometre derinliğinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem oldu.

Menderes ilçesine 17.52 kilometre uzaklıkta Kuşadası Körfezinde meydana gelen depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

 

İŞTE İZMİR DEPREMİNİN MEYDANA GELDİĞİ NOKTA

12 Ağustos 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD duyurdu 2 ilde 2 saat arayla deprem! Sivas ve İzmir’de korkutan deprem! Depremin büyüklüğü korkuttu - Resim : 2

Saat 09.23'te ise Sivas'ın Zara ilçesinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Depremin derinliği 12.87 km olarak açıklandı.

İŞTE SİVAS DEPREMİNİN MEYDANA GELDİĞİ NOKTA

12 Ağustos 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD duyurdu 2 ilde 2 saat arayla deprem! Sivas ve İzmir’de korkutan deprem! Depremin büyüklüğü korkuttu - Resim : 3

Aşağıda bulunan linkler aracılığıyla AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi verilerine erişebilirsiniz.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi tarafından "http://www.koeri.boun.edu.tr/" adresi üzerinden paylaşılan son veriler ile büyüklü küçüklü yaşanan sarsıntıların merkez üssü, şiddeti ve derinliği kamuoyu ile paylaşılıyor:

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından da "https://deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html" adresi üzerinden paylaşılan listede son 100 deprem listeleniyor. Liste üzerinde artçılar başta olmak üzere Türkiye'de meydana gelen tüm sarsıntılar yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Etiketler: AFAD, deprem, Sivas, Menderes