Sadece bunu yaparak 1 ayda 17 kilo verdi! Açelya Akkoyun kilo verme sırrını ilk kez açıkladı

Şimdilerde 51 yaşında olan Açelya Akkoyun, fazla kiloları nedeniyle oyuncu seçmelerine alınmayınca 1 ayda nasıl 17 kilo verdiğini ilk paylaştı. İşte, Açelya Akkoyun'un zayıflama yöntemi...

Sadece bunu yaparak 1 ayda 17 kilo verdi! Açelya Akkoyun kilo verme sırrını ilk kez açıkladı

90'lı yıllarda birçok popüler dizide rol alan Açelya Akkoyun, 'Ekmek Teknesi' dizisinde 'Suzan' karakteriyle hafızalarda yer edindi. Son olarak 'Doksanlar' dizisiyle ekrana gelen 51 yaşındaki oyuncu, fazla kilolarından kurtulmasıyla dikkatleri üzerine çekti.Konservatuara gireceği yıl 86 kilo olan ünlü oyuncu, kilosu nedeniyle seçmelerden geçemediğini söyledi. Bu nedenle hırs yapan ve 1 ayda tam 17 kilo veren ünlü isim, nasıl kilo verdiğini de anlattı.

Sadece bunu yaparak 1 ayda 17 kilo verdi! Açelya Akkoyun kilo verme sırrını ilk kez açıkladı - Resim : 1

AÇELYA AKKOYUN NASIL ZAYIFLADI?

Konservatuar kapısından geri çevrilen Açelya Akkoyun, 1 ay boyunca yemeği azaltarak tek öğünle beslendiğini söyledi.

Bol bol su içen ve spor yapan deneyimli oyuncu, bunları kısa süreli yapmadığını ve yıllar içinde alışkanlık haline getirdiğini ifade etti. Şimdilerde de düzenli beslenen ve fit kalmaya özen gösteren oyuncu, hayatından ekmeği çıkardığını da ekledi. Kilo vermek için buna inanmanın son derece önemli olduğunun altını çizen Açelya Akkoyun, ekmeği hayatından çıkarıp su içerek ve düzenli spor yaparak ulaşılamayacak bir beden olmadığını kanıtladı.

Sadece bunu yaparak 1 ayda 17 kilo verdi! Açelya Akkoyun kilo verme sırrını ilk kez açıkladı - Resim : 2

AÇELYA AKKOYUN KİMDİR?

31 Aralık 1972 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Fenerbahçe Lisesi'ni, ardından da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitirdi. İstanbul Şehir Tiyatroları'nda; Theope, Mösyö Butterfly, Kırmızı Pabuçlar, Hüner, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Palyaço Prens, Yavru Kimin gibi çeşitli oyunlarda rol aldı.

Etiketler: açelya akkoyun