Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank duyurdu! 0 km veya 2. el araç alacaklara 3.251 lira taksitle kredi verilecek!

0 km veya ikinci el araç sahibi olmak isteyenler için kamu bankaları harekete geçti! Ayda sadece 3.251 lira taksitle en uygun taşıt kredisi fırsatı…

Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank duyurdu! 0 km veya 2. el araç alacaklara 3.251 lira taksitle kredi verilecek!

Otomobil fiyatlarının artmasının ardından sektörde ciddi bir durgunluk yaşanmaya başladı. Yaşanan bu durgunluğun giderilmesi için sektör temsilcileri tarafından yeni düzenlemeler yapılması talep ediliyor. Vatandaşlar ise araç fiyatlarının düşmesini bekliyorlar.

Türkiye’nin önde gelen üç kamu bankası Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank ise 0 km veya 2. el araç satın almak isteyenler için cazip taşıt kredisi fırsatlarını duyurdu. Aylık düşük taksit oranları ile herkesin rahatça araç sahibi olması hedefleniyor.

ZİRAAT BANKASI TAŞIT KREDİSİ FIRSATI

0 km veya 5 yaşına kadar olan ikinci el araçlarda geçerli olmak üzere Ziraat Bankası tarafından cazip oranlara taşıt kredisi fırsatı sunuluyor. 48 aya kadar vade seçeneklerinin yer aldığı kredi kapsamında yüzde 1,59 faiz oranları sunulacak.

100.000 TL taşıt kredisi için aylık 3.251 TL taksit tutarı ile vatandaşların 48 ay vadede kredi geri ödemelerini kolayca yapmaları sağlanacak. Bu sayede kamu bankası desteği ile vatandaşların otomobil sahibi olmaları sağlanacak.

VAKIFBANK 2. EL TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI

Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank duyurdu! 0 km veya 2. el araç alacaklara 3.251 lira taksitle kredi verilecek! - Resim : 1

3 aya kadar erteleme seçenekleriyle taşıt kredisi kullanmak isteyenler için Vakıfbank’tan da cazip oranlarla kredi desteği sunuluyor. İster aylık eşit, ister 3 ay ödemesiz dönemli, ister 3 ayda bir taksitli, son taksit balon veya değişken taksitli olarak kredi geri ödemeleri yapılabilecek. 48 ay vade seçenekleri ve yüzde 1,59 faiz oranları Vakıfbank taşıt kredisinde de geçerli olacak.

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMA

Halkbank Yeşil Işık Taşıt Kredisi kampanyası kapsamında 0 km ve 2. el araçlar için kredi olanakları yer alıyor. 0 km araçlar için ödemelere 3 ay sonra başlama imkanı da sunuluyor. 50.000 TL tatarındaki krediler için yüzde 1,59 faiz oranları ile 48 ay vadede 1.599 TL taksitle ödeme yapılabilecek. 2. el taşıt satın alımlarında ise 7 yaşına kadar olan tüm araçlar için yüzde 1,61 faiz oranları ile kredi veriliyor.