Ziraat Bankası’nın hamlesi her şeyi değiştirdi! Araç almak isteyenler şubeler önünde resmen kuyruğa girdi! Taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,59’a çekildi

Her açıdan kredi kullanımlarında daha avantajlı bir hizmet sunan Ziraat Bankası, şimdilerde taşıt kredisi faiz oranlarını düşürmesiyle dikkat çekti. Ziraat Bankası, taşıt kredisinde çeşitli avantajlar yaratacağını da ilan etti.

Ziraat Bankası’nın hamlesi her şeyi değiştirdi! Araç almak isteyenler şubeler önünde resmen kuyruğa girdi! Taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,59’a çekildi

Son zamanlarda araç piyasalarında yaşanan fiyat artışı, vatandaş cephesinde işleri zorlaştırdı. Sıfır araçların fiyatları günden güne artarken, piyasanın öncüleri araç almak için en doğru zamanın şu aylar olduğunu bildirdi. Yeni yılda fiyatları artacak olan araçlar öncesinde harekete geçen Ziraat Bankası ise, araç almak için kredi kullanmak isteyen vatandaşlara düşük faizli taşıt kredisi paketi ile seslendi.

Taşıt kredisi kullanmadan araç almanın pek de mümkün olmadığı şu günlerde Ziraat Bankası’ndan vatandaşı rahatlatacak bir taşıt kredisi paketi geldi. Bir kamu bankası olması nedeniyle sağladığı kredilerde düşük faizler sunan Ziraat Bankası, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası ya da kısa adıyla TCMB’nin politika faizini tek haneye düşürmesinin ardından taşıt kredisi başta olmak üzere kredi paketlerinde faiz indirimine gitti.

ZİRAAT BANKASI’NDAN TAŞIT KREDİSİ ALMAK ÇOK KOLAY

Hem sıfır hem de ikinci el; hem bireysel hem de hafif ticari araçlar için taşıt kredisi sağlayan Ziraat Bankası, güncel taşıt kredisi paketinin şartlarını açıkladı. Sıfır kilometre araçtan beş yaşa kadar olan araçlar dahil olmak üzere bu segmentteki tüm araçlara taşıt kredisi sağlayan Ziraat Bankası, kredinin ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçlar sayılan minibüs, kamyonet, pick-up alımında da kullanılabileceğini bildirdi.

Taşıt kredisi kullanım şartlarına ilişkin de bir açıklama gerçekleştiren Ziraat Bankası, araç rehin usulü ile taşıt kredisinin kullanılabileceğini belirtti. Başka bir deyişle kredi ile alınacak olan aracın üzerine ipotek koyan Ziraat Bankası, kredi bitiminde bu ipoteğin kalkacağını açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDA TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI GERİLEDİ

Ziraat Bankası’nın hamlesi her şeyi değiştirdi! Araç almak isteyenler şubeler önünde resmen kuyruğa girdi! Taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,59’a çekildi - Resim : 1

Aracın değerinden çekilecek olan kredinin tutarına göre değişen vade süreleriyle hizmet veren Ziraat Bankası, taşıt kredisinde maksimum 48 aya kadar vade olanağı tanıyacağını açıkladı. Bu kapsamda taşıt kredisinin faiz oranlarını da açıklayan Ziraat Bankası, kasım ayı itibariyle güncel faiz oranından hizmet vereceğini ifade etti.

Taşıt kredisi faiz oranlarını düşürmüş olan Ziraat Bankası, bu ay itibariyle faizlerin yüzde 1,59’dan başlayacağını belirtti. Bu kapsamda ipotekli taşıt kredilerinde kasko ve hayat sigortası ürünlerini zorunlu tutan Ziraat Bankası, bu ürünleri de banka hizmetleri kapsamında sunduğunu beyan etti.