Ziraat Bankası’ndan yeni alışveriş kampanyası duyurusu geldi! Market, bakkal, manav, kasap alışverişi fark etmiyor!

Halihazırda bankasının müşterisi olan vatandaşlara yönelik bir kampanya düzenlemiş olan Ziraat Bankası, kasım ayı boyunca market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri alışverişinin 150 TL’sini karşılıyor.

Ziraat Bankası’ndan yeni alışveriş kampanyası duyurusu geldi! Market, bakkal, manav, kasap alışverişi fark etmiyor!

Bankaların yeni yarış alanlarından biri olan bankacılık hizmet kampanyaları, özellikle son zamanlarda yeni banka müşterilerine ve halihazırda banka müşteri olanlara yönelik ikiye ayrıldı. Yeni banka müşterilerine avantajlı hizmetler sunamaya özen gösteren bankalar, halihazırda banka müşterisi olan vatandaşların ise daha kazançlı bir alışveriş yapabilmesi için harekete geçti. Öte yandan mevcut banka müşterilerine sık sık avantajlı kampanyalar sunan Ziraat Bankası’ndan bir yeni kampanya duyurusu daha geldi.

Bankacılık sektörünün köklü kurumlarından biri olan Ziraat Bankası, banka müşterilerini sık sık buluşturduğu alışveriş kampanyalarına yenilerini eklemeye başladı. Bu kapsamda banka müşterilerinin alışverişlerine TL değerinde hediye Bankkart Liralar vermeye başlamış olan Ziraat Bankası, bu kez düzenlediği kampanyası ile şartları sağlayan banka müşterilerine 150 TL Bankkart Lira hediye edeceğini duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN GIDA ALIŞVERİŞLERİNE 150 TL BANKKART LİRA

Ziraat Bankası’ndan yeni alışveriş kampanyası duyurusu geldi! Market, bakkal, manav, kasap alışverişi fark etmiyor! - Resim : 1

Müşterilerinin alışverişlerine yönelik düzenlediği kampanyalar ile dikkat çeken Ziraat Bankası, bu kez Bankkart ile anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinde, tek seferde yapılacak olan 300 TL ve üzeri her alışverişe 25 TL olmak üzere toplamda 150 TL Bankkart Lira hediye edileceğini duyurdu. Kampanyasının geçerlilik tarihini de açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın 1 Kasım’da başlayıp, 30 Kasım 2022 tarihinde sona ereceğini duyurdu.

Kampanya tarihinin yanı sıra kampanya kapsamında katılımı şart koştuğunu duyuran Ziraat Bankası, kampanyaya Bankkart Mobil veya Bankkart internet sitesi üzerinden katılım sağlanabileceğini açıkladı. Aynı zamanda SMS ile katılımı da kabul eden Ziraat Bankası, MARKET150 yazıp 4757'ye SMS gönderen banka müşyerilerinin kampanyadan yararlanabileceğini belirtti.

ZİRAAT BANKASI, GIDA ALIŞVERİŞ KAMPANYASININ DETAYLARINI AÇIKLADI

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerektiği konusunda müşterilerini uyaran bir açıklama gerçekleştiren Ziraat Bankası, e-Ticaret işlemlerinin kampanyadan yararlanamayacağını bildirdi. Bankkart Liraların kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerinin kartlarına anında yükleneceğini duyuran Ziraat Bankası, her banka müşterisinin bu kampanyadan yalnızca 150 TL Bankkart Lira kazanabileceğini belirtti.

Öte yandan kampanyadan yararlanamayacak işlemleri de kampanya detayları kapsamında ilan eden Ziraat Bankası; Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler ile nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemlerinin kampanyadan yararlanamayacağını vurguladı.