Ziraat Bankası'ndan hem Ford hem Renault satışı! Renault 280 bin TL, Ford 120 bin TL!

Bankacılık sektöründe önemli bir yere sahip olan kamu bankalarından birisi olarak karşımıza çıkan Ziraat Bankası, anlaşmalı olduğu Intengo isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile iki yeni ihale düzenlediğini açıkladı. Banka, bu kez konut değil araç ihalesi düzenlediğini belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası'ndan hem Ford hem Renault satışı! Renault 280 bin TL, Ford 120 bin TL!

Araç fiyatlarının fahiş seviyelere ulaştığı şu günlerde yeni bir duyuru yayınlayan Ziraat Bankası, Renault ve Ford markalı iki aracın uygun fiyatlardan satışta olduğunu bildirdi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN RENAULT VE FORD SATIŞI!

Ziraat Bankası, son dönemlerin popüler e- ihale platformlarından olan Intengo ile anlaştığını ve anlaşma kapsamında da iki yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Kamu bankası, düzenlenen ihaleler kapsamında Ford ve Renault marka araçların satışa çıkardığını belirtti.

ZİRAAT BANKASI’NDAN 2018 MODEL SATILIK RENAULT ARAÇ!

Ziraat Bankası, Intengo platformu aracılığı ile bir yeni ihale daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu yeni ihalesi kapsamında 2018 model bir aracı satışa çıkardığını bildiren kamu bankası, araca ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan aracın 2018 model Renault Symbol olduğu öğrenildi. Benzinli motora ve manuel vitese sahip olan aracın beyaz renkte olduğunu belirten kamu bankası, ihale kapsamında sunulabilecek olan en düşük fiyat teklifinin 280 bin TL olduğunu bildirdi. İhaleye katılım sağlamak isteyen tüketicilere ve yatırımcılara, öncelikle 16 bin 800 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiği açıklandı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN 2014 MODEL SATILIK FORD ARAÇ!

Ziraat Bankası'ndan hem Ford hem Renault satışı! Renault 280 bin TL, Ford 120 bin TL! - Resim : 1

Ziraat Bankası Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan aracın, daha geniş aileleri kapsadığını belirtti. Bu kapsamda 2014 model Ford Transit Custom Van aracı satışa çıkardığını belirten Ziraat Bankası, ilgili araca ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası tarafından düzenlenen ikinci ihaleye konu olan Ford aracın, beyaz renkte olduğu öğrenildi. Dizel motora ve manuel vitese sahip olan aracın Sivas ilinde bulunduğunu belirten kamu bankası, ilgili araç için ihaleye katılacak olan tüketicilerin ve yatırımcıların sunabilecekleri en düşük fiyat teklifinin 120 bin TL olduğunu bildirdi. Banka, ihaleye katılarak 120 bin TL ve üzeri tutarlarda teklif vermek isteyen potansiyel katılımcıların, öncelikle 7 bin 200 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.