Ziraat Bankası’ndan emeklileri kuyruğa sokacak ödeme açıklaması! 5.000 TL hesaplara geçmeye başladı! Şubeye gitmeye gerek yok!

Emeklilere yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarının kapsamını her geçen gün genişleten Ziraat Bankası, kasım ayı itibariyle emeklilerin maaşlarına karşılık ödediği promosyon tutarlarında artışa gittiğini duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan emeklileri kuyruğa sokacak ödeme açıklaması! 5.000 TL hesaplara geçmeye başladı! Şubeye gitmeye gerek yok!

Sosyal Güvenlik Kurumu ya da kısa tabiriyle SGK çatısı altında maaş alan Emekli Sandığı (4C), SSK (4A) ve Bağ-Kur (4B) emeklilerine ödenilen emekli promosyonlarının tutarlarında artışa gidildi. Ekim ayında bir kez daha bankalar ile masaya oturmuş olan SGK, emeklilere ödenecek üç yıllık peşin promosyon tutarlarının taban ücretlerini artırdı. Bu artışın ardından Ziraat Bankası da güncel ve artmış olan promosyon tutarlarını duyurdu.

Maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alacak olan emekliler ile emeklilerin hak sahipliğinden dolayı maaş alan dul ve yetimlere ödenen emekli promosyonlarına gelen zam uygulamaya kondu. Kasım ayının ilk gününden itibaren promosyon ödemelerini zamlı tutar üzerinden gerçekleştirmeye başlamış olan Ziraat Bankası, emekli maaşlarına karşılık ödenen promosyonlarda yeni kampanyasının şartlarını açıkladı.

ZİRAAT BANKASI, EMEKLİ PROMOSYONLARINDA ARTIŞA GİTTİ

Ziraat Bankası’ndan emeklileri kuyruğa sokacak ödeme açıklaması! 5.000 TL hesaplara geçmeye başladı! Şubeye gitmeye gerek yok! - Resim : 1

Emekli promosyonlarının taban ve tavan ödemelerini artıran Ziraat Bankası, maaşa göre değişen tutarlarda ödediği promosyonları 5 bin TL’ye kadar yükseltti. Güncel promosyon tutarlarını açıklayan Ziraat Bankası, duyurusunda şu ifadelere yer verdi.

“3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL, 3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL, 7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL, 10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere, 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.”

ZİRAAT BANKASI’NIN YENİ PROMOSYON KAMPANYASI 1 KASIM’DA BAŞLADI

Yeni promosyon kampanyasına ilişkin 18 Ekim 2022 tarihi itibari ile başvuruları almaya başlamış olan Ziraat Bankası, ödemeleri ise 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren başlattı. Yüksek emekli promosyonundan yararlanmak için maaş taşıma işlemlerinin yapılabileceği kanalları da kamuoyuna bildiren Ziraat Bankası, maaşa taşıma işlemlerini “Şubelerimiz, İnternet Şubemiz, Ziraat Mobil (Uygulamanın güncellenmesi gerekmektedir.) ATM'lerimiz, SMS Müşteri İletişim Merkezimiz (0850 220 00 00) aracılığı ile yapabilirsiniz” açıklamasında bulundu.

Öte yandan Ziraat Bankası, maaşını şubesine SMS ile taşımak isteyen müşterilerine ise, ‘PRO’ yazıp, bir boşluk bıraktıktan sonra T.C. kimlik numarasını ekleyerek, 4757’ye kısa mesaj atması konusunda çağrı gerçekleştirdi.