Ziraat Bankası’ndan dev tatil kampanyası geldi! Tatil alışverişlerine anında 1.250 TL verilecek! Üstelik 8 aya kadar taksit de yapılacak!

Kampanyalarına devam eden Ziraat Bankası, bu kez TatilBudur isimli tatil sitesi ile anlaşmaya vardı. Müşterilerinin tatil alışverişlerine hediye Bankkart Lira verecek olan Ziraat Bankası, 1.250 TL Bankkart Lira vereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan dev tatil kampanyası geldi! Tatil alışverişlerine anında 1.250 TL verilecek! Üstelik 8 aya kadar taksit de yapılacak!

Son zamanlarda bankacılık hizmetlerinden yararlanan vatandaşların yakından takip ettiği bankacılık kampanyaları, daha karlı bir alışverişin ilk adresi haline geldi. Alışverişini kampanyalar sayesinde artı taksitler ile gerçekleştirebilen vatandaşlar, aynı zamanda yaptıkları alışverişlere hediye TL değerinde banka puanları da kazanmaya başladı. O kampanyalardan birine daha imza atan Ziraat Bankası, yeni kampanyasının duyurusunu gerçekleştirdi.

Gıda alışverişlerinden havayolu taşımacılığına kadar pek çok sektörde alışveriş kampanyası düzenleyen Ziraat Bankası, bu ay itibariyle yeniden başlattığı tatil kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı. Tatil alışverişi yapan banka müşterilerine bin 250 TL’ye varan Bankkart Lira hediyesi verecek olan Ziraat Bankası, kampanyadan yararlanma koşullarını yayınladığı kampanya duyurusu ile müşterilerine aktardı.

ZİRAAT BANKASI’NDA TATİL ALIŞVERİŞLERİ KAZANDIRIYOR

Ziraat Bankası’ndan dev tatil kampanyası geldi! Tatil alışverişlerine anında 1.250 TL verilecek! Üstelik 8 aya kadar taksit de yapılacak! - Resim : 1

Yeni kampanyası kapsamında Tatilbudur isimli tatil sitesi ile iş birliğine giden Ziraat Bankası, 4 Kasım 2022 tarihi ile 14 Aralık 2022 tarihleri arasında Bankkart ile yapılacak olan peşin ya da taksitli Tatilbudur alışverişlerinin 7 bin 500 TL ile 12 bin 500 TL arasında olması halinde 750 TL Bankkart Lira; 12 bin 500 TL ve üzerinde olması halinde ise, bin 250 TL Bankkart Lira hediye edeceğini duyurdu. Kampanya kapsamındaki tutarların tek seferde harcanmasını şart koşan Ziraat Bankası, diğer kampanya şartlarını da açıkladı.

Tatil alışverişlerini erken rezervasyon kapsamında gerçekleştirmek isteyen banka müşterileri için Tatilbudur ile anlaşmaya varmış olan Ziraat Bankası, Bankkart’ın hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile yapılacak olan alışverişleri kampanya kapsamına aldı. Bu kapsamda yaz otellerinden yapılacak olan harcamalara ekstra bir avantaj da sunan Ziraat Bankası, yaz otellerinde peşin fiyatına 3 ve 8 taksit kampanyasını devreye soktu.

ZİRAAT BANKASI, KAMPANYAYA KATILIMI ŞART KOŞUYOR

Kampanyadan yararlanmak isteyen banka müşterileri için birtakım şartlar belirlemiş olan Ziraat Bankası, her şeyden önce kampanyaya katılımı şart koştuğunu bildirdi. Bu kapsamda katılımları hem Bankkart Mobil hem de Bankkart’ın internet sitesi üzerinden kabul eden Ziraat Bankası, aynı zamanda banka müşterilerinin bankada kayıtlı olan telefon numaralarından TATILBUDUR yazıp 4757'ye SMS göndererek de kampanyadan yararlanabileceğini belirtti.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılmasını da kampanya şartları arasında belirlemiş olan Ziraat Bankası, kazanılan Bankkart Liraların 21 Aralık 2022 tarihinde yükleneceğini ve 30 Ocak 2023 tarihine kadar kullanılabileceğini açıkladı. Bu kapsamda uçak bileti alımlarını kampanyaya dahil etmediğini bildiren Ziraat Bankası, bireysel banka müşterisi olmayan Ziraat Bankalılar ile Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz sahiplerinin kampanyadan yararlanamayacağını vurguladı.