Ziraat Bankası’ndan beklenen tatil kampanyası geldi! Tam 2.000 TL kazanmak mümkün! Hem tatil yapacak hem de para kazanacaksınız

Müşterileri için çok sık kampanya düzenleyen Ziraat Bankası, 2.000 TL’ye varan kazançlar elde ettirecek olan bir kampanya için TatilSepeti isimli platform ile iş birliğine gitti.

Ziraat Bankası’ndan beklenen tatil kampanyası geldi! Tam 2.000 TL kazanmak mümkün! Hem tatil yapacak hem de para kazanacaksınız

Müşterilerinin daha avantajlı bir alışveriş yapabilmesi ve bankaları bünyesinde hizmete sundukları kredi karı ile banka kartlarını daha sık kullanması için sık sık alışveriş kampanyaları düzenleyen bankalar, bu alanda adeta birbirleri ile yarışır hale geldi. Bu nedenle sektörel iş birliklerini her geçen gün artıran bankalar, müşterilerinin hemen hemen her alanda yaptıkları alışverişlere çeşitli hediyeler vermeye başladı. O bankalardan biri olan Ziraat Bankası, yeni kampanyasını açıkladı.

Pek çok kampanya düzenleyen ve düzenlediği kampanyalar ile müşterilerine her defasında daha çok kazandırmaya başlamış olan Ziraat Bankası, şimdi de tatil sektörüne el attı. Bu kapsamda 2.000 TL’ye varan hediyeler hazırlamış olan Ziraat Bankası, kampanyasının şartlarını geçtiğimiz gün kamuoyu ile paylaştı. Aralık ayına özel olarak düzenlenmiş olan bu kampanyadan yararlanacak olan Ziraat Bankası müşterileri de bankadan gelen açıklamayla birlikte ortaya çıktı.

ZİRAAT BANKASI’NDA TATİL ALIŞVERİŞLERİNE ANINDA 2.000 TL

Ziraat Bankası’ndan beklenen tatil kampanyası geldi! Tam 2.000 TL kazanmak mümkün! Hem tatil yapacak hem de para kazanacaksınız - Resim : 1

Müşterileri için TatilSepeti ile iş birliği gerçekleştirmiş olan Ziraat Bankası, 1 Aralık 2022 tarihinden 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek olan kampanyasının detaylarını açıkladı. Buna göre, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile TATİLSEPETİ'nden tek seferde yapılacak 7.500 TL ile 12.499 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 750 TL Bankkart Lira; 12.500 TL ile 19.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 1.250 TL; 20.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe ise 2.000 TL Bankkart Lira hediye edileceği öğrenildi.

Kampanya kapsamında katılımı zorunlu tutan Ziraat Bankası, müşterilerinin kampanyaya Bankkart Mobil ya da Bankkart’ın internet sitesi üzerinden katılım sağlayabileceğini belirtti. Aynı zamanda SMS ile de kampanyaya katılıma izin veren Ziraat Bankası, SMS ile kampanyaya katılmak için ‘TATİLSEPETİ’ yazıp 4757'ye SMS göndermek gerektiğinin altını çizdi.

ZİRAAT BANKASI’NIN KAMPANYASINDAN YARARLANACAKLAR BELLİ OLDU

Kampanyası kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan Ziraat Bankası, kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılmasını zorunlu tuttu. Kampanya dahilinde kazanılan Bankkart Liraları 9 Ocak 2023 tarihinde yükleyecek olan Ziraat Bankası, bu hediyenin 20 Şubat 2023 tarihine kadar kullanılmasının zorunlu olduğunu bildirdi. Sadece bireysel müşterileri için bir kampanya düzenlemiş olan Ziraat Bankası, kampanyaya dahil olmayan müşterilerini de açıkladı.

Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart sahipleri ile Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemleri kampanyaya dahil etmeyen Ziraat Bankası, Ön Ödemeli ve Varınca para uygulamasında da kampanyanın geçerli olmayacağını hatırlattı. Yurtiçi ve yurtdışı turlar dahil olmak üzere tur paketi dışındaki yurtiçi ve yurtdışı uçak bilet satışlarının dahil olmadığını bildiren Ziraat Bankası, kampanya kapsamına yalnızca tatil harcamalarının alındığını vurguladı.