Ziraat Bankası’nda yeni yıl dönemi ihtiyaç kredisi kampanyası başladı! Faiz oranları birden yüzde 1,79’a kadar düştü!

Avantajlı faiz oranlarından kredi vermesiyle vatandaşların en çok tercih ettiği bankalardan biri olan Ziraat Bankası, yeni yıl öncesinde ihtiyaç kredisi faiz oranlarında indirime gitti.

Ziraat Bankası’nda yeni yıl dönemi ihtiyaç kredisi kampanyası başladı! Faiz oranları birden yüzde 1,79’a kadar düştü!

Son dönemlerde bankacılık sektörünün en çok ilgi gören hizmetleri arasına girmiş olan banka kredileri, özellikle de faiz indirimleri yapılması halinde vatandaşların başvurduğu ilk nakit temin yöntemlerinden birine dönüştü. Gerçekleştirilen ihtiyaç kredisi kampanyaları kapsamında pek çok vatandaşın nakit sıkıntısı giderilmeye başlanmışken; bu kampanyalar her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yıl öncesinde arttı.

Sürekli olarak uygun faizli krediler sağlayan bankalardan biri olan Ziraat Bankası, yeni yıl öncesinde ihtiyaç kredisi paketlerinde ekstra bir indirime giderek, piyasanın en uygun faiz oranlarından birini sunmaya başladı. Sadece faiz indirimi gerçekleştirmemiş olan Ziraat Bankası, aynı zamanda geri ödeme planlarında yaptığı esneklikler ile kredi kullanımlarını en avantajlı hale getirmek için harekete geçti.

ZİRAAT BANKASI’NDA YENİ YIL KREDİSİ DÖNEMİ BAŞLADI

Ziraat Bankası’nda yeni yıl dönemi ihtiyaç kredisi kampanyası başladı! Faiz oranları birden yüzde 1,79’a kadar düştü! - Resim : 1

Her yıl yeni yıl öncesinde artan ihtiyaçları gidermek için kredilerini faiz indirimi ile buluşturan bankalardan biri olan Ziraat Bankası, bu yıl da aynı kampanyayı sürdürdü. Yeni yıl öncesinde ihtiyaç kredilerinde faiz indirimine giden Ziraat Bankası, yeni yıl kredilerinde geri ödemeleri esnek bir yapıya kavuşturdu. Dileyenin eşit taksitler ile ödeme yapabileceğini bildiren Ziraat Bankası, dileyenin kendisine göre ödeme planı oluşturabileceğini belirtti.

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyasına ilişkin vade sürelerini de kamuoyuna bildirdi. Ziraat Bankası’nın konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada ise, “50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır” ifadeleri yer aldı.

ZİRAAT BANKASI’NDA YENİ YIL KREDİSİNİN FAİZİ YÜZDE 1,79’A DÜŞTÜ

Geri ödemelerde esneklik ve vadelendirmelerde uzunluk sunan Ziraat Bankası, asıl avantajı yeni faiz oranları ile sağladı. Bireysel ihtiyaç kredisi kullanımlarında şahsi veya maddi teminat talep eden Ziraat Bankası, yeni faiz oranını da kamuoyuna bildirdi.

Ziraat Bankası yeni kampanyası kapsamında ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 1,79’a kadar düşürdü. Bu faizin kişinin kredi notu, kredinin tutarı ya da vadelendirme süresi gibi çeşitli etmenlerden etkileneceğini hatırlatan Ziraat Bankası, kredi çekecek olan vatandaşların hem dijital hem de fiziksel şubelerinden başvuru yapabileceğini bildirdi.