Ziraat Bankası'nda hesabı olanlar çok şanslı! Banka müşterileri için efsane bir kampanya başlattı! 1250 TL Hediye..

Ziraat Bankası, yeni bir kampanya ile müşterilerinin yüzünü güldürdü. Bankada hesabı olanlar, tatilsepeti.com’dan yapacakları alışverişlerde 1250 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanabilecek. Kampanya için geri ödeme veya faiz yok. Sadece başvuru yapmak yeterli. işte detaylar...

Ziraat Bankası'nda hesabı olanlar çok şanslı! Banka müşterileri için efsane bir kampanya başlattı! 1250 TL Hediye..

Ziraat Bankası, yeni bir kampanya ile müşterilerinin yüzünü güldürdü. Bankada hesabı olanlar, tatilsepeti.com’dan yapacakları alışverişlerde 1250 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanabilecek. Kampanya için geri ödeme veya faiz yok. Sadece başvuru yapmak yeterli.

Kampanyanın Detayları Neler?

Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde duyurduğu kampanyaya göre, Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle tatilsepeti.com’dan tek seferde yapılacak 10.000 TL ile 19.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişlere 500 TL, 20.000 TL ve üzerindeki peşin veya taksitli alışverişlere ise 1250 TL Bankkart Lira verilecek.

Kampanya, 30 Eylül 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS yoluyla başvuru yapmak gerekiyor. SMS ile başvuru yapmak için TATİLSEPETİ yazıp 4757’ye mesaj göndermek yeterli.

Kampanyadan yararlanmak için alışverişin Bankkart POS cihazlarından yapılması şart. Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar 6 Ekim 2023’te yüklenecek ve kullanılmayanlar 11 Kasım 2023’te geri alınacak.

Ziraat Bankası'nda hesabı olanlar çok şanslı! Banka müşterileri için efsane bir kampanya başlattı! 1250 TL Hediye.. - Resim : 2

Kimler Kampanyadan Faydalanabilir?

Kampanyadan faydalanmak için Ziraat Bankası’nda hesabı olan ve Bankkart sahibi olan herkes başvurabilir. Kampanya müşteri bazlı olduğu için her müşterinin bir defa katılma ve ödül kazanma hakkı bulunuyor.

Kampanyaya katılmak zorunlu mu?

Hayır, kampanyaya katılmak isteğe bağlıdır. Ancak kampanyadan yararlanmak için başvuru yapmak gerekiyor.

Kampanyaya katılırken hangi belgeler isteniyor?

Kampanyaya katılırken herhangi bir belge istenmiyor. Sadece formda talep edilen bilgileri doğru ve eksiksiz olarak girmek yeterli.

Kampanyaya katılırken hangi banka hesabını kullanmalıyım?

Kampanyaya katılırken, Ziraat Bankası’nda kayıtlı olan banka hesabınızı kullanmalısınız. Başka bir banka hesabına ödül yatırılmayacaktır.

Kampanyadan ne zaman yararlanabilirim?

Kampanyadan yararlanmak için 30 Eylül 2023 tarihine kadar tatilsepeti.com’dan alışveriş yapmanız gerekiyor. Kazandığınız Bankkart Liraları ise 6 Ekim 2023’ten itibaren kullanabilirsiniz.

Kampanyadan yararlanmak için son başvuru tarihi ne zaman?

Kampanyadan yararlanmak için son başvuru tarihi 30 Eylül 2023’tir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.