Ziraat Bankası’na yeni yıl erken geldi! Alışverişlerini Ziraat Bankası’ndan yapanların hesaplarına 250 TL yeni yıl ödülü yatmaya başladı!

Yeni yıl için yapılacak alışverişi kampanya kapsamına aldığını duyuran Ziraat Bankası, pek çok sektörde yapılacak olan alışverişlere toplamda 250 TL değerinde Bankkart Lira hediye edeceğini duyurdu.

Ziraat Bankası’na yeni yıl erken geldi! Alışverişlerini Ziraat Bankası’ndan yapanların hesaplarına 250 TL yeni yıl ödülü yatmaya başladı!

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yeni bir yıla girmenin heyecanı başladı. Her zamankinden farklı olarak artan maliyetler nedeniyle yeni yıllarını daha çok evde kutlaması gereken vatandaşların ev için yapacağı alışverişlerden alacağı hediyelere kadar Ziraat Bankası tarafından hazırlanan yeni yıl kampanyası kapsamına alındı. Her alışverişe hediye TL değerinde Bankkart Lira vermeye hazırlanan Ziraat Bankası, kampanyanın şartlarını duyurdu.

Kampanyası kapsamında gerçekleştirilecek olan alışverişlere hediye Bankkart Lira verecek olan Ziraat Bankası, müşterilerinin bir sonraki alışverişlerinin 250 TL’sinin bedavaya gelmesi için harekete geçti. Yeni yıl kapsamında pek çok sektör ile anlaşmaya giden Ziraat Bankası, kampanya kapsamında giyimden ev tekstiline; züccaciyeden çiçek sektörüne kadar pek çok sektörü kampanyasının içerisine dahil etti.

ZİRAAT BANKASI’NDA YENİ YIL HEYECANI BAŞLADI

Ziraat Bankası’na yeni yıl erken geldi! Alışverişlerini Ziraat Bankası’ndan yapanların hesaplarına 250 TL yeni yıl ödülü yatmaya başladı! - Resim : 1

Yeni yıl heyecanını müşterileri ile paylaşmak adına kazandıran bir kampanya düzenlemiş olan Ziraat Bankası, Bankkart ile anlaşmalı giyim, ayakkabı, kozmetik, kuyum, ev tekstili, züccaciye, hediyelik eşya, çiçek ve kitap üye işyerlerinde Bankkart POS'undan tek seferde yapılacak olan 750 TL ve üzeri her alışverişe 50 TL, toplamda 250 TL Bankkart Lira hediye edeceğini duyurdu. Kampanyaya katılımı şart koşan Ziraat Bankası, katılımın nasıl yapılacağına ilişkin de bilgi verdi.

Kampanya kapsamında alışveriş yapmadan önce katılımı zorunlu tutan Ziraat Bankası, kampanyaya 12 Aralık 2022 tarihinden 9 Ocak 2022 tarihine kadar Bankkart Mobil ya da internet sitesi üzerinden katılım sağlanabileceğini bildirdi. Aynı zamanda SMS ile katılımları da kabul eden Ziraat Bankası, SMS ile katılacak olan banka müşterilerinin YENİYIL yazıp 4757’ye kısa mesaj göndermesi gerektiğini belirtti.

ZİRAAT BANKASI, YENİ YIL KAMPANYASI ŞARTLARINI AÇIKLADI

Yeni yıl kampanyası kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan Ziraat Bankası, bir işyerinde aynı gün içerisinde yapılacak işlemlerden sadece ilk işlemi kampanya kapsamında geçerli sayacakken; e-Ticaret işlemlerinin kampanyaya dahil olmadığını bildirdi. Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liraları anında yükleyecek olan Ziraat Bankası, diğer kampanya şartlarına ilişkin de bilgi verdi.

Harcama tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemleri dikkate alacağını bildiren Ziraat Bankası, kampanyadan hem peşin hem taksitli alışveriş yapan banka müşterilerinin yararlanabileceğini belirtti. Öte yandan Ziraat Bankası, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemlerin kampanyaya dahil edilmeyeceğini duyurdu.