Ziraat Bankası Volvo S80'i 440 Bin TL'den Satışa Çıkardı! Ziraat Bankası Satılık Araç Fiyatları

Çeşitli faktörlere bağlı olarak araç fiyatları karşısında şaşkına dönen tüketicilere, Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm tüketicilerin piyasanın yarı fiyatına araç sahibi olabileceklerini belirtti. İşte bankanın araç satış hizmetine ilişkin ayrıntılar…

Ziraat Bankası Volvo S80'i 440 Bin TL'den Satışa Çıkardı! Ziraat Bankası Satılık Araç Fiyatları

2021 yılının aralık ayında rekor seviyelere yükselen döviz kurları ile altın fiyatları, pek çok sektörde olduğu gibi otomotiv sektöründe de fahiş fiyatların ortaya çıkmasına sebep oldu. O dönem içerisinde 2 katı fiyatına kadar yükselen araç fiyatları karşısında zor duruma düşen tüketiciler, 21 Aralık tarihinde ilan edilmiş olan yeni ekonomik model sayesinde bir gecede sert düşen döviz kurları ve altın fiyatları karşısında umutlanarak, yeni dönemde araç fiyatlarının düşeceğine inanmaya başladılar. Ancak beklenen olmadı ve araç fiyatları düşeceğine daha da yükseldi.

Ocak ayına girilmesi ile birlikte dalgalı hareketlerine dönen döviz kurları ve altın fiyatları hem ikinci el hem de sıfır kilometre araçların bir kez daha zamlanmasına sebep oldu. Ek olarak 2020 yılında başlamış olan koronavirüs salgınının çip krizine sebep olması ve bu krizin etkilerini 2022 yılının başı itibari ile iyiden iyiye arttırması, otomotiv sektöründe fahiş fiyatlandırma politikalarının uygulanmasına yol açtı. Bu durum karşısında araç sahibi olma hayallerini bir başka bahara ertelemek durumunda kalan tüketicilere, kamu bankasından müjdeli haber geldi. Ziraat Bankası, temmuz ayına girilmesi ile birlikte ilana koymuş olduğu bazı araçların halen teklife açık olduğunu bildirdi.

Ziraat Bankası’ndan Araç Satış Hizmeti!

Ülkemizin en önemli bankalarından birisi olan Ziraat Bankası, tüketicinin yanında olduğunu bir kere daha gösterdi. Artan araç fiyatlarına karşın icralık araçlarını satışa çıkaran kamu bankası, 18 yaşın üzerinde olan her vatandaşın uygun fiyatlar karşılığında araç sahibi olabileceğini duyurdu.

Ziraat Bankası Satılık Araç Fiyatları

Ziraat Bankası Volvo S80'i 440 Bin TL'den Satışa Çıkardı! Ziraat Bankası Satılık Araç Fiyatları - Resim : 1

Ziraat Bankası tarafından satışa sunulan bazı araçlar ve fiyatları şu şekilde:

  •          BMW 3 2018 model İstanbul: 920 bin TL
  •          Fiat Ducato 2012 model Ankara: 225 bin TL
  •          Volvo S80 2012 model Ankara: 440 bin TL

Ziraat Bankası Satılık Araç İşlemleri Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası’ndan araç satın alabilmek için “Intengo” isimli site ziyaret edilebilir veya doğrudan banka şubelerine gidilerek teminat bedeli yatırılabilir.