Ziraat Bankası sigara parasına ödeme yapıyor! 10.000 TL ihtiyaç kredisi neredeyse faizsiz geldi

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası tarafından yeni bir duyuru geldi. Ziraat Bankası 10 bin TL tutarında ihtiyaç kredisini cazip koşullar ile duyurdu. Kış ayları için gelen bu kredi kampanyası dikkatleri üstüne çekti.

Ziraat Bankası sigara parasına ödeme yapıyor! 10.000 TL ihtiyaç kredisi neredeyse faizsiz geldi

Kış aylarının gelişi ile birlikte vatandaşların ihtiyaçları da büyük ölçekli olarak artış gösterdi. Kış aylarında masraflarında artış olan pek çok vatandaş ise ihtiyaç kredileri ve finansman destekleri ile çözüm arıyorlar.

Pek çok kişi tarafından sıkı bir şekilde aratılmakta olan ihtiyaç kredileri arasına ise bir yenisi daha eklendi. Gelen son bilgiler kapsamında devlete bağlı olarak hizmet vermekte olan kamu bankalarından Ziraat Bankası'nın yeni ihtiyaç kredisi paketi duyuruldu.

Günde 1 paket sigara parası karşılığında verilmekte olan ihtiyaç kredisi desteği kapsamında vatandaşlara düşük faiz oranı ile 10 bin TL tutarında ödeme yapılacak.

Son dönemlerde bankalar tarafından sıklıkla duyurulan kredi, promosyon ve ikramiye gibi ödemelerin arasına bir yenisi daha eklendi. Gelen bu yeni kredi paketi ile vatandaşların kış aylarına girmeden önce ihtiyaçlarını karşılamaları hedefleniyor.

Kış aylarına girilmesine az bir zaman kalmışken çok sayıda vatandaş ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri nakit desteklerini araştırıyor. Gerek özel banka kuruluşları gerekse devlete bağlı olarak hizmet veren kamu bankalarının hazırladığı ihtiyaç kredisi kampanyalarını sıklıkla takip eden vatandaşlar genel olarak kamu bankalarını tercih ediyor.

ZİRAAT BANKASI 10 BİN TYL İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Devlete bağlı olarak hizmet vermekte olan Ziraat Bankası tarafından verilmekte olan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında vatandaşlara 10 bin TL tutarında ödeme yapılması kararlaştırıldı. Gelen bilgiler kapsamında günde 1 paket sigara parasına başvuru yapma imkanı sunan bu kredi kampanyası kapsamında bankanın sunmuş olduğu koşullar şu şekilde;

  • Kredi Tutarı: 10 Bin TL
  • Vade Süresi: 12 Ay
  • Faiz Oranı: %1,94
  • Toplam Faiz: 1.645,38 TL
  • Aylık Taksit: 970,45 TL
  • Toplam Ödeme: 11 Bin 695,40 TL
  • Yıllık Maliyet Oranı: %34,61
  • Tahsis Ücreti: 50,00 TL

Ziraat Bankası sigara parasına ödeme yapıyor! 10.000 TL ihtiyaç kredisi neredeyse faizsiz geldi - Resim : 1

Bu koşullar 10 Kasım 2022 tarihi itibarıyla geçerli olup ilerleyen gün ya da dönemlerde değişiklik görülmesi mümkündür. İlgili kampanyadan faydalanmak isteyen kişilerin en güncel, doğru oran ve tutarlar için direkt olarak banka ile iletişime geçmesi önerilir.