Ziraat Bankası kartı olanlara duyuru geldi o tarihe kadar başvuruda bulunanlara 100 + 150 TL yüklenecek!

Ziraat Bankkart Kasım ayı kampanyaları peş peşe açıklandı. Açıklanan kampanyalar ile bank kart kullanıcılarına hem ödül para kazanma hem de taksitle alışveriş yapma fırsatları sunuldu.

Ziraat Bankası kartı olanlara duyuru geldi o tarihe kadar başvuruda bulunanlara 100 + 150 TL yüklenecek!

Türkiye'nin en çok müşterisi olan bankaları arasında ilk sıralarda yer alan Ziraat Bankası sunduğu kampanyalar ile müşterilerine fırsat üzerine fırsat sunuyor. Kasım ayının gelmesi ile Bank Kart kampanyaları da güncellenirken Ziraat Bankası bankamatik kartı olanlara hem hediye para puan hem de faizsiz taksitle alışveriş yapma fırsatları sundu. 

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama ile kampanyalar bir kere daha güncellenirken alışverişinde bankkart kullanan kişilere hem taksitle ödeme imkanı sunuldu hem de yaptıkları alışverişlerden para kazanma fırsatı sunuldu. Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin başvuru yapmaları yeterli olacak! 

ZİRAAT BANKKART KAMPANYASI İLE MARKET ALIŞVERİŞİ YAPANLARA 150 TL KAZANMA FIRSATI!

Kasım ayına özel pek çok kampanya başlatan Ziraat Bankası birbirinden cazip fırsatları müşterilerine sundu. 30 Kasım 2022 tarihine kadar sürecek olan kampanya kapsamında market alışverişini bank kart ile yapan kişiler yapmış oldukları bu harcamalar üzerinden 150 TL para kazanabilecekler. Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri harcamalarına toplamda 150 TL Bankkart Lira kazanma imkanı sunulan kampanyadan yararlanmak için ilk alışveriş öncesi başvuru yapılması yeterli olacak. 

Ziraat Bankası kartı olanlara duyuru geldi o tarihe kadar başvuruda bulunanlara 100 + 150 TL yüklenecek! - Resim : 1

MARKET150 yazıp 4757'ye SMS göndererek ya da Bankart mobil uygulaması ve internet sitesi üzerinden kampanyaya katılım gösteren kişiler yapmış oldukları her 300 TL ve üzeri alışveriş için 25 TL olmak üzere toplamda 150 liraya kadar bankkart lira kazanacaklar. Ancak aynı gün tek alışveriş sayılacak. 

0Ziraat Bankası kartı olanlara duyuru geldi o tarihe kadar başvuruda bulunanlara 100 + 150 TL yüklenecek! - Resim : 2

Düzenlenen diğer kampanyalar ile Kültür sanat harcamalarına 100 TL ya da kozmetik alışverişlerinize de 100 TL kazanma seçenekleriniz bulunacak. Kozmetik alışverişi yapmadan önce yine SMS yolu ile ya da mobil şube ve internet sitesi üzerinden kampanyaya katılım başvurusu yapılması gerekecek. 250 TL ve üzeri alışverişlere 25 TL olmak üzere toplamda 4 alışverişte 100 TL bankkart lira yüklemesi yapılacak. 

30 Kasım tarihine kadar Müze, Sinema, Tiyatro ve Konser bileti alma işlemlerinizde yüzde 10 olmak üzere yine toplamda 100 TL bankkart lira kazanma seçeneği de değerlendirebileceğiniz bir diğer kampanya olarak öne çıkıyor. Söz konusu tüm kampanyalar 30 Kasım tarihinde sona eriyor.