Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi atağına kalktı! Paraya ihtiyacı olan herkesi ilgilendiriyor…

Vatandaşların sıklıkla başvuru yaptığı ihtiyaç kredilerinin faiz oranları yeni ay öncesinde değişiklik göstermeye başladı. Faiz oranlarında indirime giden Ziraat Bankası, yeni ihtiyaç kredisi faiz oranlarını açıkladı.

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi atağına kalktı! Paraya ihtiyacı olan herkesi ilgilendiriyor…

Eğitimden sağlığa; ev içi tadilattan aniden çıkan borçlara kadar her türlü acil nakit ihtiyacında başvuru yapılabilecek olan ihtiyaç veya tüketici kredisi faiz oranlarında kasım ayı öncesinde bankalar güncellemeye gitmeye başladı. Vatandaşların en sık kullandığı kredi türü olan ihtiyaç kredilerinde faiz indirimine gittiğini açıklayan bankalardan biri olan Ziraat Bankası, yeni faiz oranlarını açıkladı.

Bir kamu bankası olması nedeniyle ihtiyaç kredilerinden konut kredilerine kadar piyasanın en uygun faiz oranlarına sahip olan bankalardan biri olarak öne çıkan Ziraat Bankası, bu faiz politikasını kasım ayında da sürdüreceğinin sinyallerini verdi. Kasım ayı öncesinde özellikle de ihtiyaç kredisi faiz oranlarında değişikliğe giden Ziraat Bankası, verdiği ihtiyaç kredisinin avantajlarıyla birlikte yeni faiz oranını da kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI, İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZİNDE İNDİRİME GİTTİ

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi atağına kalktı! Paraya ihtiyacı olan herkesi ilgilendiriyor… - Resim : 1

Tüm bireysel ihtiyaçlar için başvuru yapılabilecek olan ihtiyaç ya da tüketici kredi paketleri bulunan Ziraat Bankası, esnek geri ödemeler ile sunduğu faiz oranlarında değişikliğe gitti. Tutarına göre değişmekle birlikte 36 aya kadar vade oranı sunan Ziraat Bankası, ihtiyaç kredilerinin faiz oranlarını bu hafta itibariyle yüzde 1,79’a kadar düşürdü. Yeni ay öncesinde indirimli tutarlardan yararlanılabilecek olan faiz oranını açıklayan Ziraat Bankası, aynı zamanda ihtiyaç kredisi kullanım şartlarını da belirledi. Hem mobil hem de fiziki şubelerinden ihtiyaç kredisi başvurularını kabul eden Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi kullanımlarında şahsi veya maddi teminat ile hayat sigortası kullanımı şart tutacağını açıkladı.

ZİRAAT BANKASI, TUTARA GÖRE BELİRLEDİĞİ VADELERİ DUYURDU

İhtiyaç kredilerinde çekilen tutara göre vadelendirme gerçekleştiren Ziraat Bankası, 50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar; 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası olan krediler için 24 aya kadar; 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade sağlayacağını belirtti. Bu kapsamda Ziraat Bankası’ndan aylık yüzde 1,79 faizle; yıllık yüzde 30,9501 maliyet oranı ile çekilecek olan 25.000 TL değerindeki bir ihtiyaç kredisinin taksit tutarının 36 ay vade ile aylık 1.018,62 TL olacağı hesaplandı.