Ziraat Bankası emekli promosyonu sözleşmesi imzalayan müşterilerine günlük 32 TL taksitle 25.000 TL teşekkür kredisi veriyor!

Ziraat Bankası emekli maaşı promosyonu sözleşmesi imzalayan müşterilerine teşekkür kredisi ekranını açtı. Emekli maaşı müşterisi olan kişilere yönelik olarak başlatılan özel destek kredisi ile emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden almaya söz verenlere 25 Bin TL ihtiyaç kredisi veriyor!

Ziraat Bankası emekli promosyonu sözleşmesi imzalayan müşterilerine günlük 32 TL taksitle 25.000 TL teşekkür kredisi veriyor!

Milyonlarca emeklinin beklemiş olduğu Ziraat Bankası promosyonu için rakamlar ilan edildi. Rakam ilan edilmeden önce iktidara yakınlığı ile bilinen Sabah Gazetesi tarafından yapılan rekor promosyon haberi büyük heyecan yaratmış ve beklentileri yükseltmişti. En düşük promosyon rakamı için Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kamu bankalarına talimat verildiği iddia edilmiş ve bu rakamın en düşük 8 bin TL olacağı iddia edilmişti. 

SGK tarafından yapılan güncelleme ile beraber emekliye promosyon ödemesi için beklenen rakamlar bankalar tarafından bir bir açıklanmaya devam ederken kamu bankaları arasında rakamını ilk duyuran Ziraat Bankası olmuştu. Ziraat Bankası promosyon sözleşmesi devam eden müşterilerine de başvuru kapısını açarken yeni rakamlar ilan edildi. Ancak ne yazık ki yeni promosyon rakamları da beklentilerin altında kalmıştı. 

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON SON DAKİKA DUYURUSU İLE KAÇ TL OLDU?

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından yapılan son dakika duyurusu ile açıklanan rakamlara göre emeklilere promosyon rakamı yükseltilmişti. Ziraat Bankası bir önceki promosyon kampanyasında olduğu gibi yine SGK tarafından açıklanan rakamları listesine birebir aldı ve aynı rakamları emekli müşterilerine ödemeye söz verdi. 

Ziraat Bankası emekli promosyonu sözleşmesi imzalayan müşterilerine günlük 32 TL taksitle 25.000 TL teşekkür kredisi veriyor! - Resim : 1

Ziraat Bankası emekli maaş müşterisi olan ya da emekli maaşını en az 3 sene boyunca Ziraat Bankası üzerinden almaya söz veren emeklilere 3 senelik promosyon ödemesi olarak;

3 Bin 500 TL altında emekli aylığı alanlara 3 bin TL,

3 bin 500 TL ila 7 bin 500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3 bin 500 TL,

7 bin 500 TL ila 10 bin TL arasında emekli aylığı alanlara 4 bin 500 TL,

10 bin TL üzerinde emekli aylığı alan emeklilere ise 5 bin TL tutarında promosyon ödemesi yapacak. 

Ziraat Bankası emekli promosyonu sözleşmesi imzalayan müşterilerine günlük 32 TL taksitle 25.000 TL teşekkür kredisi veriyor! - Resim : 2

ZİRAAT BANKASI EMEKLİLERE TEŞEKKÜR KREDİSİ VERİYOR! ZİRAAT EMEKLİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Emekli maaş müşterisi olan kişilere yönelik olarak Ziraat Bankası teşekkür kredisi başlatırken emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alan emeklilere en uygun ihtiyaç kredisi faiz oranı olan yüzde 1,55 oranı ile 25 bin liraya kadar emeklinin artısı kredi paketi tanımlandı. 36 ay vadeli kredi paketinin aylık taksit tutarı 971 TL olarak gerçekleşirken isteyen emekliler nakit para ihtiyaçlarına göre 25 bin liraya kadar kredi başvurularını yüzde 1,55 faiz oranı ile yapabilecekler.