Ziraat Bankası, bir kazandıran kampanyasını daha duyurdu! Market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri alışverişleri 150 TL kazandırmaya başladı!

Kampanyalarına bir yenisini daha eklemiş olan Ziraat Bankası, bu kez market ve gıda alışverişi yapan müşterilerinin kazanabilmesi için harekete geçti.

Ziraat Bankası, bir kazandıran kampanyasını daha duyurdu! Market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri alışverişleri 150 TL kazandırmaya başladı!

Özellikle son zamanlarda vatandaşların her zamankinden daha yoğun bir şekilde ilgi göstermeye başladığı bankacılık kampanyaları, vatandaşların alışverişlerine hediye edilen banka puanları sayesinde pek çok alışverişin bedava gelmesini sağlamaya başladı. Bu nedenle banka seçimi yaparken bankacılık kampanyalarını önemseyen vatandaşlar, hangi bankada hangi kampanyanın olduğunu merak eder hale geldi.

Vatandaşlara sık sık kazandıran kampanyalar sunan bankalardan biri olan Ziraat Bankası, bu kez hedefine artan gıda maliyetlerini de düşünerek; market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri sektörünü aldı. Bu sektörlerde yapılacak olan alışverişlere TL değerinde Bankkart Liralar hediye etmeye hazırlanan Ziraat Bankası, konuya ilişkin şartlarını açıkladı. Öte yandan Ziraat Bankası, kampanyasının detaylarını tek tek kamuoyuna aktarmayı da ihmal etmedi.

ZİRAAT BANKASI, GIDA ALIŞVERİŞLERİNİ KAMPANYAYA ALDI

Ziraat Bankası, bir kazandıran kampanyasını daha duyurdu! Market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri alışverişleri 150 TL kazandırmaya başladı! - Resim : 1

Banka müşterilerine özel olarak yeni bir kampanya düzenlemiş olan Ziraat Bankası, Bankkart ile anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinde, tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri her alışverişe 25 TL olmak üzere toplamda 150 TL Bankkart Lira hediye edeceğini duyurdu. Kampanyanın geçerlilik tarihini de açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edeceğini belirtti.

Kampanyaya katılımı şart koşan Ziraat Bankası, katılımların alışveriş yapılmadan önce gerçekleştirilmesi gerektiğini bildirdi. Bu bağlamda kampanyaya katılım kanallarını da açıklayan Ziraat Bankası, kampanyaya Bankkart Mobil ya da internet adresi üzerinden katılım sağlanabileceği gibi aynı zamanda ‘MARKET150’ yazılıp, 4757’ye kısa mesaj göndererek de kampanyadan yararlanabileceğini duyurdu.

ZİRAAT BANKASI, GIDA ALIŞVERİŞİ KAMPANYASININ ŞARTLARINI AÇIKLADI

Kampanya kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan Ziraat Bankası, işlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılmasını şart koştu. Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilkini kampanyaya dahil edecek olan Ziraat Bankası, kampanyadan yararlanamayacak olan müşterilerini de açıkladı.

E-ticaret işlemlerinin kampanyaya dahil olmadığını belirten Ziraat Bankası, kampanyanın yalnızca bireysel asıl kart sahibi olan banka müşterileri için geçerli olduğunu ilan etti. Kampanyadan yararlanamayacak olan banka müşterilerine ilişkin de bilgi veren Ziraat Bankası, kampanyanın Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz sahipleri için geçerli olmadığının altını çizdi.