Ziraat Bankası Ankara satılık gayrimenkuller: Sincan, Mamak ve Altındağ'da uygun fiyatlı gayrimenkul satışı! Konut ve dükkan 420 bin TL'den satışa sunuldu!

Ziraat Bankası Ankara’nın Mamak, Sincan ve Altındağ ilçelerinde uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladı. Kamu bankası, ilgili ilçelerde bulunan icralık gayrimenkullere ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı. İşte Ziraat Bankası tarafından düzenlenen ihalelere ilişkin haberin devamı…

Ziraat Bankası Ankara satılık gayrimenkuller: Sincan, Mamak ve Altındağ'da uygun fiyatlı gayrimenkul satışı! Konut ve dükkan 420 bin TL'den satışa sunuldu!

Ülkemizin önde gelen kamu kurumlarından birisi olarak hizmet vermeye devam eden Ziraat Bankası, yeni dönemde de tıpkı geçtiğimiz yılın son çeyreğinde olduğu gibi yükselişini sürdüren döviz kurları ve altın fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldı.

Ziraat Bankası ekonomi piyasalarının yükselişleri karşısında direnemeyen ve fahiş rakamlara ulaşan konut fiyatlarının, tüketiciyi ve yatırımcıyı zor duruma düşürdüğünü fark ederek yeni ihaleler geliştirdi. Kamu bankası, anlaşmalı olduğu Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden düzenlediği yeni ihaleler kapsamında Ankara ilinin farklı ilçelerinde bulunan gayrimenkulleri satışa çıkardığını bildirdi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ANKARA ALTINDAĞ’DA SATILIK MESKEN İLANI!

Ziraat Bankası anlaşmalı olduğu yasal e- ihale platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası Ankara ilinin Altındağ ilçesinde bulunan 96 metrekarelik icralık bir daireyi satışa çıkardığını bildirdi. Intengo üzerinden satışa sunulmuş olan dairenin ihale başlangıç bedeli 420 bin TL, teminat bedeli ise 25 bin 200 TL olarak açıklandı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ANKARA SİNCAN’DA SATILIK MESKEN İLANI!

Ziraat Bankası Ankara satılık gayrimenkuller: Sincan, Mamak ve Altındağ'da uygun fiyatlı gayrimenkul satışı! Konut ve dükkan 420 bin TL'den satışa sunuldu! - Resim : 1

Ziraat Bankası icralık gayrimenkulleri fiyat teklifine sunduğu Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Banka, söz konusu yeni ihalesi kapsamında Ankara ilinin Sincan ilçesinde bulunan bir daireyi satışa çıkardığını bildirdi.

Ziraat Bankası Sincan ilçesinin Atatürk Mahallesi’nde bulunan 110 metrekarelik icralık daire için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedelini 622 bin 500 TL olarak açıkladı. Banka, fiyat teklifinde bulunmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların yatırmaları gereken teminat bedelini 37 bin 350 TL olarak bildirdi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ANKARA MAMAK’TA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Ziraat Bankası, Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu son ihale kapsamında Ankara Mamak’ta bulunan icralık bir dükkanı satışa çıkardığını bildirdi. Banka 70 metrekarelik dükkan için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedelini 420 bin TL, yatırılması gereken teminat bedelini 25 bin 200 TL olarak açıkladı.