Zeynep Koçak'tan evlilik yolunda olan eski aşkına ihanet göndermesi: “Google'a sorun!”

Yıllar önce çekilen Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli projede birlikte rol alan ve kısa süre içerisinde aşk yaşamaya başlayan Zeynep Koçak ile Oğuzhan Koç, ilişkilerinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen yine gündem oldu. İşte Zeynep Koçak’ın evlilik yolunda olan eski aşkı Oğuzhan Koç ile ilgili yaptığı paylaşımın ayrıntıları…

Zeynep Koçak'tan evlilik yolunda olan eski aşkına ihanet göndermesi: “Google'a sorun!”

Kanal D’nin sevilen projelerinden birisi olan Çok Güzel Hareketler Bunlar, yıllar önce reyting rekorlarını alt üst etmeyi başarmıştı. Akşam saatlerinde yayınlanan ve aile ile izlenmeye elverişli bir içeriğe sahip olan Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli proje, birçok ismin de büyük bir üne kavuşmasına aracılık etti.

Usta sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın önderliğinde düzenlenen ve BKM oyuncuları tarafından kaleme alınan skeçler ile izleyiciyi ekranları karşısına kilitlemeyi başaran Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli proje, üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala gündemde kalmaya devam ediyor. Büşra Pekin, İbrahim Büyükak, Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç gibi isimlerin büyük bir üne kavuşmasını sağlayan dev proje, aşk konuları ile de gündeme gelerek birçok kişinin dikkatini çekmeyi başardı.

Yıllar önce Kanal D ekranlarının en sevilen projelerinden birisi olmayı başaran ve sonlandıktan sonra da proje içerisinde yer alan isimlerin kendi kariyerleri adına büyük işler yapmalarına önayak olan Çok Güzel Hareketler Bunlar, Oğuzhan Koç ile Zeynep Koçak’ın tanışıp aşk yaşamalarına vesile olmuştu.

Projeye birlikte başlayan ve o dönem içerisinde kurdukları arkadaş ilişkisini aşka dönüştüren Zeynep Koçak ile Oğuzhan Koç, iki yıl kadar birliktelik yaşamış ve birbirlerine oldukça yakıştırılmışlardı. Bir anda ayrılma kararı alarak herkesi şaşkına çeviren ikilinin, ihanet sebebi ile ayrıldıkları ortaya atılmış olsa da bu iddia bir zaman sonra unutulmuştu.

Şimdilerde ünlü oyuncu Demet Özdemir ile nişanlı olan ve önümüzdeki hafta sonu nikah masasına oturacak olan Oğuzhan Koç, yıllar sonra eski aşkı Zeynep Koçak tarafından anıldı. Koçak, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Koç tarafından aldatılmış olduğunu doğruladı.

SORUYA VERDİĞİ YANIT ŞAŞIRTTI!

Zeynep Koçak'tan evlilik yolunda olan eski aşkına ihanet göndermesi: “Google'a sorun!” - Resim : 1

Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından soru- cevap etkinliği düzenleyen Zeynep Koçak, takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Bir takipçisinin “hiç aldatıldın mı abla?” sorusuna “Google’a sor” şeklinde yanıt veren Koçak, dikkat çekti.

ALDATILDIĞINI KABUL ETMİŞ OLDU!

Yıllar önce Oğuzhan Koç’un kendisini Yağmur Tanrısevsin ile aldattığı iddia edilen Zeynep Koçak, takipçisine vermiş olduğu bu yanı ile iddiaları doğrulamış oldu.

TANRISEVSİN DE ÖZDEMİR’İN ARKADAŞIYDI!

Oğuzhan Koç’un 5 yıl boyunca birliktelik yaşadığı Yağmur Tanrısevsin, Demet Özdemir’in yakın arkadaşıydı.