Yorumlar şişeden dökülür gibi döküldü! Cem Yılmaz'ın 16 bin 717 TL'lik viskisi hayrete düşürdü!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz içtiği viskinin fotoğrafını paylaştı yorumlar kadehe dökülür gibi döküldü. Cem Yılmaz'a gelen yorumlar hayretlere düşürdü. İçtiği viskinin fiyatı ise dudak uçuklattı.

Yorumlar şişeden dökülür gibi döküldü! Cem Yılmaz'ın 16 bin 717 TL'lik viskisi hayrete düşürdü!

Türkiye'nin en iyi komedyenleri arasında başı çeken Cem Yılmaz yeni paylaşımı ile bir kez daha gündemin zirvesine oturdu. Sürekli olarak kıyafetleri, arabaları ve yiyip içtikleri gündem olan başarılı komedyen resmi sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile bir kez daha gündemin zirvesine oturdu.

Cem Yılmaz tarafından dün akşam saatlerinde paylaşılmış olan viski şişesi, bugün gündeme geldi. Yılmaz'ın fotoğrafını paylaştığı viskinin şişe fiyatı ise görenlerin dudaklarını uçuklattı. Hakkında sık sık pahalı ürünler kullandığı ve tükettiği yönünde haberler çıkmakta olan Cem Yılmaz'ın bu sefer paylaşmış olduğu alkollü içeceğin şişe fiyatı 900 Amerikan Doları olması ile dikkat çekti. Güncel kur ile 16 bin 717 TL'ye tekabül eden içkinin fiyatı görenleri şoke etti.

Yorumlar şişeden dökülür gibi döküldü! Cem Yılmaz'ın 16 bin 717 TL'lik viskisi hayrete düşürdü! - Resim : 1

Cem ;Yılmaz tarafından "Çay ve Sempati" kelimeleri kullanılarak yapılmış olan paylaşımda arkadaki ekranlardan ve ses masası olduğu tahmin edilen görüntülerden fotoğrafın bir ses stüdyosu olduğu anlaşıldı.

Yılmaz'ın oldukça pahalı viskisinin fiyatı dikkatleri üstüne çekerken gelen yorumlar ise güldürdü. Cem Yılmaz'ın içtiği içkiyi eleştirenler de oldu, savunanlar da. Sosyal medya platformlarında bazı kişiler Yılmaz'ın içtiği içkinin fiyatını ve kendisinin daha önce ekonomiye ilişkin sözlerini hatırlatarak paylaşımlar yaptı ve Cem Yılmaz'a yüklendi. Kullanıcıların bir kısmı ise Yılmaz'ın kazandığı paranın göz önünde bulundurulduğunda içki fiyatının anormal olmadığını belirtti. Öte yandan cem Yılmaz'ın bu paylaşımına müzisyen Erkin Arslan "Gözleri aşka Glen" yorumu yaparak çok sayıda beğeni aldı.

Etiketler: cem yılmaz