Yolda yürürken kalp krizi geçiren oyuncu Mustafa Uzunyılmaz kimdir? Mustafa Uzunyılmaz'ın karısı ve çocukları da ünlü çıktı

Mustafa Uzunyılmaz, yolda yürürken kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ünlü bir oyuncudur. Uzunyılmaz, 1960 yılında Trabzon’da doğmuş ve İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Kaygısızlar, Vay Anam Vay, Geniş Aile gibi dizilerde rol almış ve Kız Kardeşim filminde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Uzunyılmaz’ın eşi ve çocukları da sanat dünyasında yer almaktadır. Peki Mustafa Uzunyılmaz kimdir? Mustafa Uzunyılmaz'ın karısı ve çocukları kim?

Yolda yürürken kalp krizi geçiren oyuncu Mustafa Uzunyılmaz kimdir? Mustafa Uzunyılmaz'ın karısı ve çocukları da ünlü çıktı

Usta oyuncu Mustafa Uzunyılmaz, 5 Eylül 2023 tarihinde yolda yürürken kalp krizi geçirdi. Çevredekilerin yardımıyla Bayrampaşa Kolan Hastanesi’ne kaldırılan Uzunyılmaz’ın kalbine stent takıldığı ve tedavi altına alındı. Peki Mustafa Uzunyılmaz kimdir?

Yolda yürürken kalp krizi geçiren oyuncu Mustafa Uzunyılmaz kimdir? Mustafa Uzunyılmaz'ın karısı ve çocukları da ünlü çıktı - Resim : 1

Mustafa Uzunyılmaz kimdir?

Uzunyılmaz, 1960 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Tiyatro eğitimini İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde alan sanatçı, televizyon ekranlarında tanındı. Kaygısızlar adlı diziyle ekran hayatına başlayan Uzunyılmaz, Vay Anam Vay isimli dizide Kadir karakteriyle izleyicinin beğenisini kazandı. Geniş Aile dizisinde oynadığı Kahveci Devir Abi rolüyle de hafızalarda yer etti. Uzunyılmaz, 2009 yılında 16. Adana Altın Koza Film Festivali’nde Kız Kardeşim filminde hayat verdiği Kazım rolü ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı.

Mustafa Uzunyılmaz'ın eşi ve çocukları kimdir?

Uzunyılmaz’ın ailesi de sanat dünyasında yer almaktadır. Eşi Ayşe Uzunyılmaz, tiyatro oyuncusu ve yönetmenidir. Çiftin iki çocuğu vardır: Emre ve Ece. Emre Uzunyılmaz, babası gibi oyunculuk yapmaktadır. Ece Uzunyılmaz ise müzikle ilgilenmektedir.

Yolda yürürken kalp krizi geçiren oyuncu Mustafa Uzunyılmaz kimdir? Mustafa Uzunyılmaz'ın karısı ve çocukları da ünlü çıktı - Resim : 2

  • Mustafa Uzunyılmaz kimdir? Mustafa Uzunyılmaz, 1960 yılında Trabzon’da doğmuş ve İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuş ünlü bir oyuncudur.
  • Mustafa Uzunyılmaz’ın eşi kimdir? Mustafa Uzunyılmaz’ın eşi Ayşe Uzunyılmaz, tiyatro oyuncusu ve yönetmenidir.
  • Mustafa Uzunyılmaz’ın çocukları kimdir? Mustafa Uzunyılmaz’ın çocukları Emre ve Ece’dir. Emre Uzunyılmaz, oyunculuk yapmaktadır. Ece Uzunyılmaz ise müzikle ilgilenmektedir.
  • Mustafa Uzunyılmaz hangi dizilerde oynamıştır? Mustafa Uzunyılmaz, Kaygısızlar, Vay Anam Vay, Geniş Aile gibi dizilerde rol almıştır.
  • Mustafa Uzunyılmaz hangi filmde ödül almıştır? Mustafa Uzunyılmaz, 2009 yılında 16. Adana Altın Koza Film Festivali’nde Kız Kardeşim filminde hayat verdiği Kazım rolü ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü almıştır.
Etiketler: kalp krizi